10.7 C
Travnik
Nedjelja, 12 svibnja, 2024
NaslovnicaSportModrić stavio dijamant uz fotografiju. Realov talent mu odgovorio jednom riječju

Modrić stavio dijamant uz fotografiju. Realov talent mu odgovorio jednom riječju

REAL MADRID je u petak na gostovanju pobijedio Real Sociedad 1:0 u 33. kolu La Lige. Strijelac jedinog pogotka bio je turski supertalent Arda Güler u 29. minuti. Güleru je to bio drugi pogodak u osmom nastupu za Real, u koji je prošlog ljeta stigao iz Fenerbahčea za 20 milijuna eura.

Turskog 19-godišnjeg veznjaka dosad su mučile ozljede. Odigrao je malo utakmica, no trener Carlo Ancelotti poručio je da ga iduće sezone neće slati na posudbu. Otkako je stigao u madridski klub, španjolski mediji vide ga kao nasljednika Luke Modrića, dvostruko starijeg suigrača kojem na kraju sezone istječe ugovor, zbog čega nije sigurno hoće li uopće ostati.

Gülerov i Modrićev odnos stoga je od prvog dana pod povećalom. Kapetan hrvatske reprezentacije na Instagramu je objavio fotografiju s utakmice na kojoj stoji uz svog “nasljednika” te dodao simbol dijamanta, kojim, očigledno, želi poručiti da je Güler iznimno vrijedan igrač Reala. Güler je tu fotografiju podijelio na svojem profilu i uz nju napisao “maestro”, riječ kojom često opisuju Modrića. Objavu pogledajte OVDJE.

“Bravo, little brate”

Podsjetimo, Modrić je bio jedan od igrača koji su čestitali Güleru nakon utakmice, pa mu je tako u komentarima na Instagramu napisao “bravo, little brate”, odnosno “bravo, mali brate”.

Standings provided by Sofascore

Izvor: Index

spot_img