12 C
Travnik
Nedjelja, 14 travnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiFitness trenerica pokazala tri jednostavne vježbe za žene starije od 40 godina

Fitness trenerica pokazala tri jednostavne vježbe za žene starije od 40 godina

FITNESS trenerica Petra Genco na društvenim mrežama dijeli kratke videozapise o različitim vježbama. U videozapisu fitness trenerica je podijelila tri jednostavne vježbe za svaki dan za žene starije od 40 godina koje dugo nisu vježbale. Vježbe koje je Genco izdvojila vrlo su jednostavne i za njih vam neće biti potrebna nikakva dodatna oprema.

Izdvojila je jednu vježbu za cardio, jednu za noge i jednu za gornji dio tijela. Genco je svaku vježbu na videozapisu odradila tri puta, a napisala je da je potrebno napraviti dva ponavljanja. Dakle, svaku od ovih vježbi potrebno je napraviti šest puta u danu. 

Kako izgledaju vježbe?

Za kardio vježbu, ruke oslonite na stolac, a noge savijte u koljenima i naizmjenično podižite prema gornjem dijelu tijela. Vježbu za noge odradite pokraj stolca ili drugog mjesta na kojem možete sjesti. Na početku ove vježbe, stojite uspravno s rukama prekriženima na prsima, a leđima okrenutima od stolca ili kauča na koji ćete sjesti. Potom samo sjednite na kauč, pa ustanite i ponovite radnju. 

Posljednja je vježba za gornji dio tijela pod nazivom standing bicycle crunches, u kojoj opet podižete koljena prema gornjem dijelu tijela, dok istovremeno trenirate suprotnu ruku i nogu. Cijeli videozapis pogledajte u nastavku. 

@petragenco

Try these beginner easy exercises at home to get you moving, if you’ve not exercised for a long time. 🤗 #fitness #homeworkout #exercise #getfit #health #over40 #menopause

♬ Fireball (Dance Mix) – DJ ReMix Factory

Izvor: Index

spot_img