19.1 C
Travnik
Nedjelja, 28 travnja, 2024
NaslovnicaSportMessijev tjelohranitelj na terenu prvi put na djelu: Pogledajte kako je utrčao...

Messijev tjelohranitelj na terenu prvi put na djelu: Pogledajte kako je utrčao i onesposobio navijača

Lionel Messi je sinoć prvi put nastupio u Los Angelesu u pobjedi svog Inter Miamija rezultatom 3:1, a tu smo vidjeli prvi put u akciji njegovog tjelohranitelja Yassinea Chuekoa, koji se tokom cijele utakmice nalazi pokraj aut-linije.

Od Messijevog dolaska u Inter Miami, viralni su snimci njegovog tjelohranitelja Yassinea Chuekoa koji se kreće pokraj aut-linije i prati svaki potez slavnog nogometaša. Čak je sudjelovao u ponekom napadu Inter Miamija tako što je dodavao lopte da bi Messi brže izvodio korner, aut ili neki drugi prekid.

Sada smo ga prvi put vidjeli na djelu. U pobjedi Intera na gostovanju Los Angelesu (3:1) Chueko je pravovremenom reakcijom spasio svog klijenta od navijača koji je utrčao.

Igrao se 73. minut kada je jedan navijač u dresu Messija iz Barcelone utrčao na teren, prekinuo utakmicu i pokušao doći do nogometaša. Očigledno je želio fotografiju za uspomenu, ili neki drugi “suvenir”, ali je ostao zatečen reakcijom tjelohranitelja.

Chueko je potrčao i upotrebom sile spriječio navijača da dođe do Messija u posljednjem trenutku. Zgrabio je navijača za vrat i udaljio ga od Messija, da bi ga redari nakon toga uklonili s terena i stadiona.

Također, tjelohranitelj je imao posla i nakon posljednjeg sudijskog zvižduka. Dok je vodio Messija do tunela, jedan navijač ga je gađao s tribina flašom, ali je argentinski nogometaš bio zaštićen prisustvom svog tjelohranitelja.

Izvor: klix

spot_img