14.6 C
Travnik
Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiPretjerivanje vodi do debljanja: Ovi horoskopski znakovi utjehu i zadovoljstvo pronalaze u...

Pretjerivanje vodi do debljanja: Ovi horoskopski znakovi utjehu i zadovoljstvo pronalaze u hrani

Hrana na jedinstven način daje osjećaj emocionalne ugode i zadovoljstva. Zbog toga, u vrijeme emocionalnog nemira ili stresa, mnogi utjehu pronalaze u jelu, a tome su posebno skloni ovi horoskopski znakovi

Ovan

Ovan svemu pristupa s guštom, pa tako i ljubavi prema hrani. Kad se osjeća potišteno, dobar obrok postaje njihovo tajno oružje kojim popravlja raspoloženje. Uživa u eksperimentiranju s novom kuhinjom. Kada jedu vani, Ovnovi traže restorane koji nude jedinstvena i raznolika jela, jer to njihovom iskustvu dodaje dašak uzbuđenja. Zapravo, kušanje nove hrane može im se činiti kao da su krenuli na ukusno putovanje.

Bik

Prema hrani ima poseban odnos. Ukusna večera postaje Bikov tajni recept za osjećaj zadovoljstva kada su potišteni. Ovi ljudi znaju da im dobra hrana može umiriti dušu. Tako da nikada ne bježe od toga da se počaste ukusnom poslasticom. Bikovi iznimno cijene finu kuhinju. Međutim, kako bi se oraspoložili i uživali u vremenu koje provode nasamo, vjerojatno će se počastiti i u privatnosti vlastitog prostora. Oni na ovo solo uživanje gledaju kao na vrijeme za brigu o sebi i opuštanje. 

Vaga

Ovaj šarmantni horoskopski znak točno zna kako kroz hranu pronaći ravnotežu i sreću. Vage imaju istančan ukus i cijene fine stvari u životu, uključujući i izvrsnu kuhinju. Njihova ljubav prema estetici čini svako jelo ugodnim iskustvom za njihova osjetila. Kada proživljavaju emocionalni stres ili se osjećaju potišteno, priprema jela postaje njihova aktivnost koja ih čini sretnima. Osjećaju se opušteno kada se počaste ukusnom kuhinjom jer to unosi sklad u njihove umove i duše.

24sata

Strijelac

Strijelci su pravi istraživači hrane! Vole isprobavati nove i egzotične kuhinje. Svaki obrok je poput ukusnog putovanja u neistražena područja! Strijelci ne vjeruju u pridržavanje strogog jelovnik, radije slijede svoje prohtjeve i prepuštaju se onome što im golica okusne pupoljke. Ova fleksibilnost u izboru hrane također odražava njihov širi pogled na život, jer su poznati po svojoj želji za istraživanjem i traženjem novih iskustava u svim aspektima života, prenosi Pink Villa.

Izvor: 24sata.hr

spot_img