19.7 C
Travnik
Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaRegijaPerišić: Igrat ću za Hajduk najmanje jednu sezonu

Perišić: Igrat ću za Hajduk najmanje jednu sezonu

IVAN PERIŠIĆ je, nakon dočeka u Zagrebu i Splitu, imao doček i u svom gradu Omišu. Na stadionu Anđelka Marušića Ferate dočekali su ga njegovi sumještani. Između ostalog, Perišić je opet obećao da će se vratiti u splitski Hajduk, makar samo na jednu sezonu.

“Nije bitno što sam obećao drugima, obećao sam odavno sam sebi da ću se vratiti u Hajduk. Proveo sam u Hajduku sedam godina i nisam debitirao u službenoj utakmici. Moj povratak se mora dogoditi. Bit će uskoro, ne znam točno kad. Moram odraditi minimalno jednu sezonu s našim Bilima. Pa da osvojimo titulu i da izgori Omiš, Split i cijela Dalmacija”, rekao je Perišić.

“Ivane, vrime je”

Tottenhamovog igrača u Splitu su u utorak dočekali su transparenti “Ivane, vrime je”, koji ga navijači Hajduka pozivaju da se vrati na Poljud. Perišić je dobio ogromne ovacije kad je izašao na pozornicu, a nakon toga je oduševio navijače, uglavnom Hajdukove, izjavom o tome kad će se vratiti u Hajduk.

Inače, navijači Hajduka zasuli su društvene mreže natpisima “Ivane, vrime je” još prošlog ljeta, kad je Perišić odlazio iz Intera. Odabrao je engleski klub, u kojem još uvijek igra na vrhunskoj razini.

Livaja: Vjerujem da će igrati na Poljudu”

Komentirao je njegove izjave i Marko Livaja, trenutno najbolji igrač Hajduka. ”Ne smijemo se miješati u Ivanov privatni život, ali vjerujem da će uskoro igrati na Poljudu”, rekao je Livaja na dočeku u Kaštelima.

Komentirao je to i Josip Juranović. “Nadam se da će biti još ovakvih dočeka u skorije vrijeme u Splitu. Obećali su titulu i zlatnu medalju Hrvatske? Može. I da se Perija vrati kući”, rekao je na dočeku u Splitu Josip Juranović, bivši kapetan Hajduka. 

Izvor: Index

spot_img