22.2 C
Travnik
Petak, 17 svibnja, 2024
NaslovnicaRegijaDalić odbio ponudu tešku pet milijuna eura: Želi završiti posao s Hrvatskom

Dalić odbio ponudu tešku pet milijuna eura: Želi završiti posao s Hrvatskom

Zlatko Dalić, izbornik koji je s nogometnom reprezentacijom Hrvatske došao do drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, odbio je ponudu s Bliskog istoka tešku pet milijuna eura.

Zagrebačke Sportske novosti pišu kako je Dalić dobio ponudu od Ujedinjenih Arapskih Emirata nakon što je Nogometni savez ove države uručio otkaz Ivanu Jovanoviću.

Srbijanski stručnjak dobio je otkaz, iako nije vodio ovu reprezentaciju niti na jednoj utakmici. Jovanović je ostao upamćen po fantastičnim rezultatima s kiparskim APOEL-om. S ovom ekipom izborio je plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

Dalić kojem ugovor s HNS-om ističe ovog ljeta odlučio je odbiti ponudu zbog toga što želi dovršiti posao s reprezentacijom Hrvatske na Europskom prvenstvu 2021. godine. To znači da će Dalić produžiti ugovor koji je vrijedan milijun eura godišnje na još godinu dana.

Sportske novosti pišu kako Dalić ne želi da ide za novcem i da mu je cilj preuzimanje kluba u jednoj od “Liga petice”. Navode kako je iz Kine nakon SP 2018. godine dobio ponudu tešku 10 milijuna dolara godišnje, ali se odlučio zahvaliti na pozivu i ostati u reprezentaciji Hrvatske.

spot_img