20.7 C
Travnik
Utorak, 3 listopada, 2023
NaslovnicaMagazinU posjeti Novotravničanu Salvatoru Bilobrk u Našičkoj bolnici-nakon stradavanja na nedjeljnoj utakmici

U posjeti Novotravničanu Salvatoru Bilobrk u Našičkoj bolnici-nakon stradavanja na nedjeljnoj utakmici

Težak prijelom noge , zasjenio derbi kola u MŽNL i gorak okus pobijede Čepina nad Vihorom iz Jelisavca kod Našica.


Kao tinejđer sa svojih 14 godina je napustio Novi Travnik i odlazi u Požegu radi školovanja. Upisuje u Požegi gimnaziju i počinje trenirati nogomet nakon NK Novi Travnik u NK-Kamen Ingrad. Nakon završetka gimnazije u Požegi i raspada nogometnog kluba NK Kamen Ingrad iz Velike,upisuje fakultet ekonomije u Osijeku i novu nogometnu sredinu je pronašao u u NK Grafičar. Gdje je i igrao sve do završetka fakulteta gdje je diplomirao za  Magistra Ekonomije.

Na kratko vrijeme je novu nogometnu sredinu pronašao u NK Vukovar 91, odakle odlazi zbog zaposlenja u Osijek i počinje igrati za NK Čepin gdje je u vrlo kratkom vremenu postao jedan od stupova odbrane NK Čepina koji je na prvoj poziciji u MŽNL Slavonije i Baranje.

U nedjelju je bio derbi kola između Vihora i Čepina u kojoj su gosti slavili sa 0:1 ali im je ostao gorak okus pobijede i zadržavanje prve pozicije na tabeli, zbog stradavanja u 23 minuti igre i teškog prijeloma noge njihovog suigrača našeg Novotravničana Salvatora Bilobrka. Kada je u doskoku praktično  krivo doskočio i teško stradao,nešto slično kao što je u dresu Arsenala doživio Eduardo,onda nogomet na žalost pada u treći plan. Hitno je prevežen u Našičku bolnicu gdje je nakon dugotrajne i teške operacije uspješno operiran.

Te je naša redakcija odlučila posjetiti po najboljeg stopera lige u njegovim teškim životnim trenucima, gdje ga je naš dopisnik iz Hrvatske i posjetio u Našičkoj bolnici.

Zadržali smo se kod Salvatora više od sat vremena gdje smo razgovarali o samom nesretnom događaju i ostalim temama.

Želio se samo zahvaliti od srca svima rodbini, klubu, suigračima, prijateljima, poznanicima na pruženoj podršci i potpori. Ispričavam se onima kojima se nisam uspio javiti znam da ste uz mene… radimo na ozdravljenju i da se sve na kraju isplati :)-

Mi smo mu poželjeli u ime redakcije i cijele naše doline  što brži oporavak, da se što prije vrati na travnjak i da nastavi tamo gdje je stao kao ponajbolji stoper lige i da zaigra u trecoj Hrvatskoj ligi za svoj NK Čepin.

 

 

 

spot_img