18.1 C
Travnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaBiHPOTKRAJSKO TURBETSKA VEČER 28.12. 2016 FIS Vitez-ĆANA-Video-

POTKRAJSKO TURBETSKA VEČER 28.12. 2016 FIS Vitez-ĆANA-Video-

I prošle godine je 28.12.2016 u svadbenom salonu Fis Vitez, održano tradicionalno Potkrajsko Turbetsko veće u svadbenom salonu Fis Vitez.

Gosti večeri su  bili HKUD”Rotimlja” Rotimlja i MPS “Lampoši” Dolac. Za najbolju zabavu u ostatku večeri zadužena je bila ĆANA i bend Braće Ramljak.

      

Uz pregršt dobre zabave i veselja su pridonijeli i tradicionalne nošnje iz Doline Lašve uz dobru pjesmu izvorne glazbe. Tako da mnogi posjetioci nisu ostali bez dobre zabave, koji su došli  iz svih krajeva svijeta uz domaće goste,zabava je bila čista desetka.

Moramo i da pohvalimo naše MPS “Lampoše” iz Doca,koji su nastupili sa svojim skladbama, pokazali se u najboljem svijetlu i opravdali svoje kratko postojanje sa vrhunskom izvedbom i priredili dobru priredbu.

      

Vrhunac zabave je bio glavni gost večeri jedna i jedina Ćana, koju je naš novinar Oliver Topalović intervjuirao,gdje nam je otkrila u razgovoru, da je kao djevojčica obožavala  skijati,također nam je otkrila da je imala nezgodu kao dijete na skijanju gdje je prošla sa manjom ozljedom glave.

      

Zabava je potrajala do jutarnjih sati,uostalom kakva je zabava bila i cijeli intervju sa Ćanom pogledajte u videu:

 

 

 

spot_img