22.2 C
Travnik
Nedjelja, 21 srpnja, 2024
NaslovnicaBiznisVeliki skandal Davida Beckhama: To je moj je**** novac

Veliki skandal Davida Beckhama: To je moj je**** novac

Veliki skandal dogodio se legendarnom Davidu Beckhamu, a vezano uz njegov humanitarni rad.

Naime, hakeri su objavili mailove koji pokazuju da se nogometaš bavi humanitarnim radom kako bi postao vitez, a ne zato što bi to htio, a ekskluzivnu priču donio je tabloid The Sun.

Bivša nogometna zvijezda suočava se tako s optužbama da je odbor za dijeljenje tog priznanja nazvala “nezahvalnim pič**ma” nakon što ga nisu proglasili “Sir Davidom” te da zapravo nije želio finansirati dobrotvorne akcije.

O seriji neugodnih mailova oglasili su se i Beckhamovi glasnogovornici, koji tvrde da su mailovi “hakirani i izmijenjeni” s njegove privatne e-amil adrese.

Među tvrdnjama iznesenim u mailova je i ona da je Beckham, inače Unicefov ambasador, tražio 6685 funti za let prvom klasom kako bi se pojavio na događanju u Aziji, iako su mu sponzori osigurali privatni avion.

Njegov prijatelj i PR savjetnik Simon Oliveira savjetovao je Beckhamu da uloži milion dolara za organizaciju večere za Unicef u Šangaju. Beckham je navodno odgovorio prijatelju: “Neću ulagati u svoj privatni novac u to. Prebaciti milion dolara u tu zakladu je zapravo ulaganje mog novca, da te zaklade nema, novac bi bio samo moj. To je moj je***i novac”.

Osim toga, ljut je bio i kad je svjevremeno priznanje umjesto njega dobila Katharine Jenkins.

“Nagrađena je za šta? Za to što je pjevala na ragbiju, išla vidjeti vojsku i uzimala kokain. Je***a sprdnja”.

U tekstovima o Bekchamu insinuira se da je humanitarne akcije odrađivao i finansirao kako bi privlačio oglašivače i vezivao se uz unosne ugovore.

– See more at: http://www.avaz.ba/clanak/275371/veliki-skandal-davida-beckhama-to-je-moj-je-novac#sthash.rR5fkdJf.dpuf

spot_img