21 C
Travnik
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024
NaslovnicaSvijetChristina Applegate o borbi s depresijom i multiplom sklerozom: Više ne uživam...

Christina Applegate o borbi s depresijom i multiplom sklerozom: Više ne uživam u stvarima i životu

Glumica Christina Applegate nedavno je iskreno govorila o borbi s depresijom koja se pojavila nakon dijagnoze multiple skleroze.

Ona je u posljednjoj epizodi svog podcasta “MeSsy”, koji je nedavno objavljen, rekla kolegici Jamie-Lynn Sigler kako se trenutno bori s depresijom.

“Prava, je*ena depresija gdje me pomalo i plaši jer se čini stvarno fatalističkim, čini se stvarno kao kraj. Ne mislim to, ali trenutno sam zarobljena u ovoj tami kakvu nisam osjetila vjerovatno dvadesetak godina. Ne uživam u životu. Ne uživam u tome. Više ne uživam u stvarima”, požalila se.

Zatim je rekla kolegici Sigler da je nazvala svog terapeuta, što smatra jako bitnim i da je dogovorila termin za narednu sedmicu. Ona je slušateljima rekla kako je izbjegavala terapiju otkako joj je dijagnosticirana multipla skleroza.

Ranije je također govorila o svojoj depresiji, gdje je rekla da je svjesna da će zdravstveno stanje pogoršati i da će se teško izvući.

“Neću sjediti ovdje i govoriti: ‘O moj Bože, rak je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila.’ Kao, imao si prilično loš život ako je to najbolja stvar koja ti se ikad dogodila, ali ovo je najgora stvar koja mi se dogodila u cijelom životu. Toliko to mrzim. Tako sam ljuta zbog toga. Ne možeš to prevladati”, rekla je ranije za medije.

Podsjećamo, Applegate je dijagnosticirana multipla skleroza 2021. godine te se sada kreće uz pomoć štapa. Zbog ove bolesti je najavila i kraj glumačke karijere.

Premda je njen posljednji angažman bio u popularnoj seriji “Dead To Me”, publika je i danas najviše pamti po ulozi buntovne tinejdžerice Kelly Bundy u seriji “Bračne vode” koja joj je početkom devedesetih godina donijela slavu.

Izvor: Klix

spot_img