23.7 C
Travnik
Subota, 18 svibnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiStaklena kosa je najelegantniji trend ovog proljeća

Staklena kosa je najelegantniji trend ovog proljeća

Estetika staklene kose osigurava wow trenutke ne samo u elegantnim prigodama, već i kao uredska frizura

Kada je kosa u pitanju, stalno smo u potrazi za novim trendovima i prije svega savjetima kako ukrotiti svoju grivu ili kako izgleda najbolja frizura za našu strukturu kose. Ovog proljeća takozvana staklena kosa unosi dašak svježine u našu rutinu.

Estetika Glass Hair odlikuje se iznimnom glatkoćom i intenzivnim sjajem, zbog čega kosa svjetluca kao da je, kao što i samo ime kažem napravljena od samog stakla. Izgled impresionira izuzetno ravnom, precizno položenom kosom, koja izgleda kao sjajna, ravna površina bez ijedne vlasi koja leti ili strši, ali ne treba je brkati sa zaglađenim izgledom! Nije svejedno nosi li se frizura otvorena, skupljena u rep ili kao punđa. A ako vas u bliskoj budućnosti ne čeka neka elegantna prilika, staklenu kosu možete jednostavno nositi u uredu i privući sve poglede!

Ključ uspješnog staklenog izgleda kose leži u pravilnoj pripremi i odabiru prikladnih proizvoda. Započnite s korištenjem kvalitetnog šampona i balzama posebno dizajniranog za ravnu kosu. Ovi proizvodi čine vašu kosu podatnom i pružaju joj optimalnu njegu. Nakon pranja neophodno je nanijeti toplinski sprej za zaštitu kose od visokih temperatura pegle ili sušila. Prilikom ravnanja kosu trebate podijeliti na dijelove i svaki pramen obrađivati polako i ravnomjerno kako biste stvorili optimalnu glatkoću ili, ovisno o vašem ukusu, nježne valove.

Na kraju treba nanijeti serum ili ulje za sjaj koji ne samo da daje dodatni sjaj već i hrani i štiti kosu. Optimalan finiš možete postići sjajnim lakom za kosu tako da vaša kosa uvijek ostane na mjestu. Staklena kosa je spremna!

Izvor: Novi List

spot_img