12 C
Travnik
Nedjelja, 14 travnja, 2024
NaslovnicaSportĐoković prvi put komentirao rastanak s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja

Đoković prvi put komentirao rastanak s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja

NOVAK ĐOKOVIĆ i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera. Javio se i Ivanišević na Instagramu, ali bez ijedne riječi. Legendarni Hrvat je samo prenio Đokovićevu objavu, srce i “high five” emoji.

Đoković već ima novog trenera, raspisali su se danas o toj informaciji srpski mediji, koji navode da se radi o gotovoj stvari, ali da se i dalje čeka službena objava iz stožera srpskog tenisača. Naime, Gorana Ivaniševića bi trebao naslijediti legendarni srpski tenisač Nenad Zimonjić.

Prvi put komentirao raskid suradnje

Najbolji svjetski tenisač obratio se medijima nakon projekcije filma Legenda, koji je posvećen Nikoli Piliću, legendarnom hrvatskom tenisaču, treneru i izborniku. Osim o filmu, Đoković je prvi put govorio i o rastanku s Goranom Ivaniševićem.

“Goran je, prije svega, prijatelj za života. Moj i moje obitelji. Netko tko mi je izuzetno drag. Time što smo okončali suradnju, ne znači da ćemo prestati biti prijatelji. Došlo je do točke zasićenja, osjetili smo da je vrijeme da se raziđemo nakon skoro šest godina suradnje gdje smo ispisali stranice povijesti našeg sporta. Prošli smo kroz sito i rešeto”, rekao je Đoković pa dodao:

“Prošli smo mnoge trenutke koji nisu bili nimalo ugodni za nas. Usprkos svemu, bio je tu za mene. Najviše ću se sjećati tog ljudskog odnosa prema meni. I zbog tog odnosa je rezultat došao kao posljedica svega toga. Sve najljepše mu želim. Još nemam jasnu ideju tko bi ga mogao zamijeniti i hoće li to biti itko. Uvijek sam imao trenere uz sebe, pokušavam osjetiti što mi je točno potrebno.”

Izvor: Index

spot_img