3.3 C
Travnik
Srijeda, 17 travnja, 2024
NaslovnicaBiHBolt jeo ćevape i degustirao rakijicu

Bolt jeo ćevape i degustirao rakijicu

Čuvena fotografija najvećeg sprintera svih vremena Juseina Bolta kako jede ćevape te nazdravlja rakijom,nastala je juče u jednoj prestižnoj vili u Majamiju, gdje su dva Srbina, Nikola Mladenović i Vladimir Marinković, slavila na porodičnoj žurki koju je organizovao legendarni sportista.

https://www.instagram.com/p/C4ocvQBrdE2/?utm_source=ig_embed&ig_rid=fd9c6f5f-f812-4ba7-881e-d35a6ca09a2f

Popularni Jusa, zbog koga je srpski sportski komentator Duško Korać plakao u direktnom prenosu, odlično se proveo na žurci, što se vidi i iz priložene fotografije. A da raspoloženje bude na nivou potrudio se lokalni srpski restoran/bar Rakija Lounge, vlasništvo banjalučanina Miroslava Banjca, koji je specijalno za Bolta spremio njihove čuvene ćevape, po strogo čuvanoj recepturi. Podrazumijeva se da je tu bila i rakija, a kako bi drugačije.

Inače, Vladimir Marinković je vlasnik limo kompanije u kojoj vozi Nikola Mladenović, koji je već godinama veoma blizak sa Juseinom Boltom.

’’Kad god je slavni atleta na Floridi, u Majamiju, javlja se Nikoli da ga poveze sa limuzinom. Vremenom je taj poslovni odnos prerastao u prijateljski, tako da Jusein poziva Nikolu i Vladu na večere i u barove u koje izlazi, da mu prave društvo. Sada ih je pozvao da sa njihovim porodicama dođu u luksuznu vilu gdje je sa familijom i prijateljima pravio zabavu’’, istakao je Miroslav Banjac.

’’Jusein je ranije nekoliko puta probao našu hranu i piće u Rakija Lounge i oduševio se, pa je tražio da njegovim gostima poslužimo ćevape i rakijicu. Lično Bolt je pekao naše ćevape na roštilju, služio svoje goste i nazdravljao sa “Živeli!” dok je pio rakijicu sa Nikolom i Vladom’’.

Izvor: Nezavisne

spot_img