22.2 C
Travnik
Nedjelja, 21 srpnja, 2024
NaslovnicaCrna kronikaLet iz noćne more: Na putnike u zrakoplovu padali crvi

Let iz noćne more: Na putnike u zrakoplovu padali crvi

Strani mediji pišu da su se crvi pojavili u avionu nakon što je jedan putnik u ručnoj prtljazi nosio pokvarenu ribu i stavio ju je u pretinac iznad glava putnika.

Putnici u zrakoplovu koji je iz Amsterdama letio u srijedu navečer za Detroit doživjeli su šok tijekom leta. Nakon sat vremena leta na neke putnike su padali crvi.

– Zrakoplov je letio iz Amsterdama za Detroit u SAD-u i već je bio iznad Engleske, kada su nakon sat vremena leta iz pretinca iznad putnika ispali crvi – opisao je putnik Philip Schotte, prenosi Fenix Magazin.

Schotte je kazao kako je sjedio odmah do žene na koju su padali crvi. – U jednom trenutku vidio sam je kako komadom papira briše crve sa svoje stolice. Bila je jako uplašena – rekao je Schotte.

On i žena zatim su obavijestili kabinsko osoblje. Posada je pronašla torbu s crvima i zamotala je u plastiku. – Putnici su reagirali u šoku i koristili svjetiljke na svojim mobitelima da vide gmižu li crvi još negdje uokolo – rekao je Nizozemac.

U priopćenju koje su prenijeli američki mediji, američki zrakoplovni prijevoznik Delta Airlines ispričao se putnicima što je njihovo putovanje “prekinuto zbog nepravilno spakirane ručne prtljage”. Zrakoplov se vratio u Amsterdam i povučen je iz upotrebe radi čišćenja. Tvrtka je putnicima ponovno rezervirala sljedeći raspoloživi let. 

Independent piše da su se crvi pojavili u avionu nakon što je jedan putnik u ručnoj prtljazi nosio pokvarenu ribu i stavio ju je u pretinac iznad glava putnika. Navodno su svi putnici tog leta dobili oko 13.000 kilometara besplatnog leta, kompenzaciju za hotelsku sobu i bon za obrok u vrijednosti od 30 dolara.

spot_img