13.2 C
Travnik
Četvrtak, 2 svibnja, 2024
NaslovnicaSportKraj Eura za Martinovića, vraća se jedan od najiskusnijih u reprezentaciju?

Kraj Eura za Martinovića, vraća se jedan od najiskusnijih u reprezentaciju?

HRVATSKA je u drugom kolu Europskog rukometnog prvenstva doživjela dva šoka – prokockala je tri gola prednosti protiv Austrije (28:28) i ozlijedio se Ivan Martinović.

“Nakon ozljede zadobivene na utakmici Hrvatske i Austrije, hrvatski reprezentativac Ivan Martinović obavio je prva snimanja u bolnici u Mannheimu, ali će stvarna težina njegove ozljede biti poznata tijekom ponedjeljka, nakon detaljnog snimanja u bolnici u Heidelbergu”, javili su nakon utakmice iz Hrvatskog rukometnog saveza.

Prema prvim informacijama, za Martinovića je zbog ozljede ramena završeno Europsko prvenstvo. Martinović, sjajni šuter bundesligaša Melsungena, u pobjedi protiv Španjolske zabio je osam golova, a Austrijancima dva.

Martinovićeva ozljeda je težak udarac za hrvatsku reprezentaciju. Na njegovoj poziciji desnog vanjskog izbornik Goran Perkovac ima Luku Lovru Klaricu iz Zagreba i Matea Maraša iz mađarskog MOL-a. 

Perkovac je u Njemačku poveo 19 igrača, a posljednji koji je otpao na pripremama je Luka Stepančić, 33-godišnjak koji ove sezone igra odlično u Pick Szegedu. Očekuje se da će Perkovac za drugi krug pozvati upravo Stepančića i tako pojačati konkurenciju na, sada oslabljenom, desnom vanjskom.

Standings provided by Sofascore

Izvor: Index

spot_img