27.4 C
Travnik
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024
NaslovnicaCrna kronikaDetalji strave u Parizu: Otac priznao da je ubio četvero djece i...

Detalji strave u Parizu: Otac priznao da je ubio četvero djece i suprugu, rekao da je čuo zvukove

Policija je tijela otkrila oko 21 sati u ponedjeljak, na Božić, i to nakon dojave susjeda koji su rekli da su čuli buku u noći s Badnjaka na Božića

Otac (33) koji je bio u bijegu nakon što je policija u stanu u Parizu na sam Božić pronašla pet tijela, suprugu i četvero djece, priznao je kako ih je usmrtio te kazao istražiteljima kako je ”čuo glasove koji su mu rekli da to napravi”. U slučaju koji je potresao Francusku policija je već dan nakon pronašla 33-godišnjaka, inače vodoinstalatera po struci, a policija je u međuvremenu objavila što se točno dogodilo.

Tužiteljica Jean Baptiste Bladier objavila je ove srijede kako su 35-godišnja majka, inače s Haitija, i njene 10-godišnja i 7-godišnja kćer primile svaka po 10 ubodnih rana koje su im bile nanijete ”s velikom agresivnošću”. Drugo dvoje djece, 4-godišnji dječak i beba od devet mjeseci su usmrćene utapanjem, dodala je tužiteljica, prenosi The Guardian.

– Osumnjičenik nije mogao utvrditi razlog zbog kojeg je to učinio, nije osjećao ništa nakon što je ubio svoju obitelj – objasnila je. Otac je i inače imao povijest mentalnih bolesti, a još je od 2017. primao lijekova za depresiju i psihotično ponašanje. 

Policija je tijela otkrila oko 21 sati u ponedjeljak, na Božić, i to nakon dojave susjeda koji su rekli da su čuli buku u noći s Badnjaka na Božića.

Izvor: vecernji

spot_img