21 C
Travnik
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024
NaslovnicaZanimljivosti'Imam 46 godina, ali svi misle da sam mlađa od svoje kćeri'

‘Imam 46 godina, ali svi misle da sam mlađa od svoje kćeri’

Odmalena sam brinula o sebi. Nisam s time počela prije pet godina. Svaki dan, 30 do 45 minuta, radim kardio vježbe, potom 20 minuta vježbe snage i oko 20 minuta se istežem, ispričala je

Joleen Diaz je 46-godišnja učiteljica iz SAD-a. Ona je zvijezda Instagrama, YouTuberica, fitness model, influencerica i sve poznatija ličnost na društvenim mrežama. Poznata je i kao ‘najzgodnija mama na svijetu’.

Redovito objavljuje fotografije i video uratke sebe i svoje 23-godišnje kćeri Meilani Kalei, a mnogi komentiraju kao izgledaju kao sestre.

– Odmalena sam brinula o sebi. Nisam s time počela prije pet godina. Svaki dan, 30 do 45 minuta, radim kardio vježbe, potom 20 minuta vježbe snage i oko 20 minuta se istežem – ispričala je.

Sretna je, kaže, što potiče ljude da žive zdravije i donose zdrave odluke.

– Nikad nije prekasno započeti svoje wellness putovanje – kaže.

Joleen ima mnoštvo pratitelja na društvenim medijima kao što su Instagram, YouTube, TikTok… Samo na Instagramu je prati gotovo 650.000 ljudi. 

Voli pokazivati kako izgleda i dijeliti svoju dnevnu rutinu te savjete za fitness, zdravu prehranu, šminkanje itd. Visoka je 167 cm, a teška 50 kg, prenosi juksun.com.

Izvor: 24sata.hr

spot_img