27.3 C
Travnik
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024
NaslovnicaVijestiStranci oduševljeni nakon druge probe Leta 3 u Liverpoolu: "Oni moraju u...

Stranci oduševljeni nakon druge probe Leta 3 u Liverpoolu: “Oni moraju u finale”

JUČER su na službenom YouTube kanalu Eurosonga objavljeni 30-sekundni isječci proba država koje će se natjecati u prvom polufinalu, među kojima je i Hrvatska. Let 3 je jučer u Liverpoolu odradio svoju drugu probu, a snimke su izazvale puno komentara na društvenim mrežama.

Strani fanovi Eurosonga osvrnuli su se na Let 3. Neki smatraju da Hrvatska ove godine s pjesmom Mama ŠČ! ima velike šanse za ulazak u finale, dok drugi nisu toliko optimistični.

“Let 3 ima jako dobre ideje. Mislim da ćemo ih vidjeti u finalu iako se većini ne sviđaju”, “Ima puno pjesama s dobrim porukama, ali mislim da neće zasjeniti Let 3”, “Tako sam ponosan na Let 3 i na njihovu probu. Ovo je izvanredno, bravo”, “Let 3 je pokazao da svaki njihov umjetnički odabir ima svrhu. Ovo je pravi primjer”, “Oni moraju u finale”, pišu ljudi na Twitteru.

“Još nisam odlučila sviđa li mi se ova izvedba. Pomalo mi se čini da ismijavaju Eurosong, a trenutak kada se pojavljuju u donjem rublju je potpuno nepotreban i ne uklapa se u ovo natjecanje”, još je jedan od komentara na društvenoj mreži.

U videu, od 3:39 minute, može se vidjeti kako će na televiziji izgledati dio nastupa Leta 3.

Na pozornici neće biti traktora

Podsjetimo, Let 3 jučer je u Liverpoolu odradio svoju drugu probu uoči Eurosonga, nakon koje su članovi benda podijelili dojmove u razgovoru s ukrajinskim voditeljem Timurom Mirošničenkom.

“Sigurni smo da prolazimo u finale Eurosonga. To je zapečaćeno”, rekli su i dodali kako su zadovoljni drugom probom.

“Imamo vatromet, imamo šminku i dobre kostime. Bit će to tri minute eksplozije emocija”, rekao je Prlja.

Otkrili su i da na pozornici neće biti traktora.

“Traktor je pretežak za pozornicu. Jako smo tužni zbog toga.”

Izvor: Index

spot_img