4.5 C
Travnik
Petak, 26 travnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiCitati Ryana Reynoldsa o očinstvu nasmijat će vas i raznježiti

Citati Ryana Reynoldsa o očinstvu nasmijat će vas i raznježiti

RODITELJI triju kćeri, Ryan Reynolds i Blake Lively, svoj privatni život drže za sebe, ali to ne sprječava slavnog glumca da prosipa fenomenalne fore na račun roditeljstva, kao ni da dijeli neke dirljive izjave s javnošću. Neke od najboljih su sljedeće:

“Biti otac za mene je najbolja stvar na svijetu. Ako ne računamo one divne godine života koje sam proveo bez djece, naravno.”

“Sretan sam i ne spavam nimalo. Ovih dana treptaji mi se čine kao kratke pauze u danu.”

“Nekad sam svojoj ženi govorio da bih primio metak za nju. Ali, otkad sam prvi put ugledao svoje dijete, znao sam u tom trenutku da bih u slučaju napada iskoristio svoju ženu kao štit da obranim svoje dijete.”

“Očinstvo znači odgovornost. Ne samo za moju glavnu obitelj nego i za onu tajnu obitelj u Danskoj za koju nitko ne zna.”

“Nema ništa bolje od provođenja cijelog jutra gledajući u oči moje male kćeri i šaptaja ‘Ne mogu više.'”

“Ne moram se pripremiti na to da će me kći vrtjeti oko malog prsta. Vrtim se oko njenog malog prsta otkad je došla na ovaj svijet.”

“Uskočio bih u vatru za svoju kćer. Dobro, ne baš vatru jer je to opasno. Ali u jako vlažnu sobu. Iako ne previše vlažnu, zbog moje kose.”

“Nije mi problem buditi se pet puta usred noći i mijenjati pelene. Koliko god bio iscrpljen, imam onaj glupasti osmijeh na licu cijelo vrijeme.”

Ivzor: index

spot_img