22.2 C
Travnik
Nedjelja, 21 srpnja, 2024
NaslovnicaCrna kronikaNesreća na autocesti A3: Kod Nove Gradiške sudar kamiona s piljevinom, rasula...

Nesreća na autocesti A3: Kod Nove Gradiške sudar kamiona s piljevinom, rasula se po cesti…

Ozlijeđenog u prometnoj nesreći prevezli su u slavonskobrodsku bolnicu na ukazivanje liječničke pomoći. Na mjesto nesreće osim policije izašli su i vatrogasci te djelatnici Hrvatskih auto cesta

Policija je u srijedu oko 10 sati dobila dojavu da je došlo do prometne nesreće na A3 na južnom kolničkom traku kod Nove Gradiške, u nesreći je sudjelovali kamion koji je prevozio drvenu sječku i osobni automobil. Na otpale dijelove naletjeli su još jedan automobil i kamion. U nesreći je ozlijeđena jedna osoba, za sada imamo informaciju da se radi o lakšim tjelesnim ozljedama – rekao je Damir Brezić, djelatnik za odnosne s javnošću PU Brodsko posavske.

https://www.facebook.com/24sata/videos/939418400152429/

Nesreća se dogodila nedaleko od mjesta pogibije pjevača Toše Proeskog, svega stotinjak metara dalje. Prizor stravičan, izvrnut kamion, koji je probio srednju zaštitnu ogradu, rasut teret, nedaleko od njega automobil polupani sprijeda – Vozio sam iza njih, vidio sam da osobni automobil pretječe kamion hrvatskih registracija. Odjednom su oba vozila na cesti zaplesala, primijetio sam da vozač kamiona naglo koči i da mu se prikolica zakreće, probio je zaštitnu ogradu i prevrnuo se. Prije toga na ogradu je nagurao osobni automobil. Kočio sam, ali ne tako naglo jer sam se bojao da mi španeri ne popuste i da mi sav teret ne krene naprijed. Hvala Bogu uspio sam ih izbjeći, da nisam ne smijem niti pomisliti, mislim na osobni automobil – rekao je vozač kamiona iz Smederevske Palanke u Srbiji koji je zaustavio stotinjak metara dalje od nesreće. Za njim je na rasute dijelove kamiona i automobila naletio još jedan auto kojemu se probila prednja lijeva guma.

Ozlijeđenog u prometnoj nesreći prevezli su u slavonskobrodsku bolnicu na ukazivanje liječničke pomoći. Na mjesto nesreće osim policije izašli su i vatrogasci te djelatnici Hrvatskih auto cesta. Nakon što bude okončan očevid znati će se što je pošlo po zlu i kako se dogodila prometna nesreća. Promet tijekom očevida nije bio u prekidu išao je usporeno u oba smjera, vozilo se zaustavnim tracima

Na teren su poslane sve službe. Policija regulira promet koji se vodi zaustavnom trakom. 

Po fotografijama se može vidjeti da je osobni auto udario u metalnu pregradu na autocesti te mu je oštećen prednji dio. Kamion je prošao kroz ogradu i završio u oba smjera autoceste. 

– Kamion je na sve četiri trake, izgleda kao da curi gorivo, ali ovdje su i vatrogasci i policija – kaže drugi čitatelj. 

Izvor:

spot_img