18.4 C
Travnik
Četvrtak, 2 svibnja, 2024
NaslovnicaSportNavijači PSG-a u 4 sata ujutro priredili veliki vatromet ispred hotela Barcelone

Navijači PSG-a u 4 sata ujutro priredili veliki vatromet ispred hotela Barcelone

Pomalo neobično rivalstvo PSG-a i Barcelone iz godine u godinu dobiva novu dimenziju, a dokaz za to je i vatromet koji su priredile domaće pristalice u ranim jutarnjim satima ispred hotela u kojem borave Katalonci.

Sve je počelo transferom Neymara zbog čega su u Barceloni optuživali Parižane za nekorektne pregovore, a tenzije su nastavljene i na terenu kroz međusobne duele i nekoliko spornih sudijskih odluka u ranijim utakmicama u kojima su igrali.

Slično kao i sa transferom Neymara, PSG je optužen da vrbuje Messija dok je još pod ugovorom s Barcelonom, te su i navijači oba tima uzele učešće u ovom svojevrsnom sukobu dva kluba.

Uoči prvog meča na Nou Campu u kojem je PSG slavio sa 4:1, navijači Barcelne su u sred noći priredili vatromet ispred hotela u kojem su boravili igrači francuskog prvaka.

Iako to nije imalo efekta s obzirom na rezultat, navijači PSG-a odlučili su da se revanširaju pred večerašnji meč.

Francuski novinar Robin Bairner potvrdio je na Twitteru da su domaće pristalice priredile veliki vatromet ispred hotela Barcelone kao odgovor na događaje u Španiji uoči prve utakmice.

Djelić atmosfere zabilježili su i građani Pariza, koje je vatromet iznenadio i probudio, a njihovi snimici su se potom pojavili na društvenim mrežama.

Izvor: klix

spot_img