13.2 C
Travnik
Srijeda, 1 svibnja, 2024
NaslovnicaLifestyleLazić nikad mršaviji, a pratitelji ga prozivaju: Prestani! Jezivo je

Lazić nikad mršaviji, a pratitelji ga prozivaju: Prestani! Jezivo je

Nikad nisam bio zgodniji. Dobio sam elan da kupujem novu garderobu, da se lijepo obučem, govori Darko, koji je drastično smršavio. No njegovi obožavatelji ne misle tako

Folk pjevač Darko Lazić (29) ranije je imao problema s prekomjernom težinom, no posljednjih nekoliko mjeseci sve je mršaviji. Otkako se ‘prepolovio’ sve češće objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama.

Najnovije fotografije nastale su na Kopaoniku, gdje je otputovao s Marinom Gagić i sinom Aleksejem. Međutim, njegovi obožavatelji nisu oduševljeni drastičnom transformacijom. 

Nemoj više mršavjeti. Izgledaš jezivo – pisali su mu te savjetovali da prestane s dijetom.

No Darko ne dijeli isto mišljenje.

Nikad nisam bio zgodniji. Dobio sam elan da kupujem novu garderobu, da se lijepo obučem. Ali od fizičkog izgleda bitnije mi je da su bolovi skoro prestali. Sada mogu cijelu noć spavati, ali i kretati se, budući da s viškom kilograma sam imao problem stati na vlastite noge – rekao je Lazić, pišu srpski mediji. 

Za Darkovo gubljenje kilograma zaslužna je operacija smanjivanja želudca.

Nisam imao nikakve posljedice od operacije, ništa me nije boljelo. Imao sam nekoliko malih rezova na trbuhu. U početku sam nekoliko dana pio vodu, a poslije sam smio jesti samo kaše. Jedva sam mogao i to pojesti. Uzmem nekoliko zalogaja i sit sam – ispričao je Lazić. 

Izvor: 24sata.hr

spot_img