21 C
Travnik
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024
NaslovnicaLifestyleSlavna glumica razvodi se nakon 18 mjeseci braka

Slavna glumica razvodi se nakon 18 mjeseci braka

Časopis People tvrdi da je glumica iz serije “High Fidelity” te Žena mačka u nadolazećem “Batmanu” podnijela je zahtjev za razvod od svog 32-godišnjeg supruga 23. prosinca 2020. Peopleu je predstavnik Zoe Kravitz potvrdiod a se par razvodi.

Zoe Kravitz (32) podnijela je zahtjev za razvod od svog supruga Karla Glusmana nakon 18 mjeseci braka.  Glumica i kći rock legende, 56-godišnjeg Lennyja Kravitza, prvi je put povezana s Karlom 2016. godine, a 2019. izmijenili su bračne zavjete na romantičnoj ceremoniji.  No sada, samo nekoliko mjeseci nakon što su proslavili godišnjicu, navodno je brak gotov.

Časopis People tvrdi da je glumica iz serije “High Fidelity” te Žena mačka u nadolazećem “Batmanu” podnijela je zahtjev za razvod od svog 32-godišnjeg supruga 23. prosinca 2020. Peopleu je predstavnik Zoe Kravitz potvrdiod a se par razvodi. Zoe i Karl vezali su se na romantičnom vjenčanju u domu Zoeina oca u Parizu 29. lipnja 2019. godine, a glumica je odjenula  zadivljujuću haljinu bez rukava koju je dizajnirao Alexander Wang . Svadbi su prisustvovali Zoein otac Lenny, njezina majka Lisa Bonet i očuh Jason Momoa s djecom Lolom Iolani (12) i Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha (10).

Izvor: vecernji

spot_img