15.6 C
Travnik
Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaVijestiEnis Bešlagić ne miruje: Radim novi kviz s Joškom Lokasom

Enis Bešlagić ne miruje: Radim novi kviz s Joškom Lokasom

Bešlagić nema glumačke angažmane već neko vrijeme. Razlog tomu je navodno njegov govor koji je održao tijekom primanja Večernjakove ruže za osobu godine 2015. kada je prozvao političare

Joško Lokas i ja raspisujemo scenarij za novi kviz koji ćemo za 15-ak dana nuditi televizijama. Imamo dobru ideju, rekao nam je glumac Enis Bešlagić (42).

Njegovi obožavatelji okupili su se u Facebook grupu jer im nedostaje bosanskohercegovački glumac kojeg je domaća publika gledala, između ostalog, u humorističnim serijama ‘Naša mala klinika’ i ‘Lud, zbunjen, normalan’.

foto: promoOpekao se: Primajući nagradu za Večernjakovu ružu 2015., glumac je ‘opleo’ po političarima, pa su ponude izostale

Bešlagić nema glumačke angažmane već neko vrijeme. Razlog tomu je navodno njegov govor koji je održao tijekom primanja Večernjakove ruže za osobu godine 2015. Tijekom govora Enis je pozivao na jedinstvo među političarima regije koji su, smatra, odgovorni za odnose građana država na Balkanu.

– Nisam gladan i žedan, ali poslije govora na Večernjakovoj ruži nemam toliko poziva više. Kod nas u regiji se najviše govori o gužvama i onom što su političari rekli. Oni su najveće zvijezde, glumci i najveći reality show. Nadam se da je to faza, a sada sam se posvetio drugim projektima – rekao nam je u kolovozu popularni glumac kojeg je dojmilo to što su iza njega stali ‘obični’ ljudi.

foto: Robert Anic/PIXSELL

Bez obzira na posljedice, govor bi, kaže, ponovio jer uvijek govori što misli. Popularni Šemso iz ‘Naše male klinike’ udružio se s Joškom Lokasom te će se na taj način probati domoći novih televizijskih projekata.

– Dobro smo to smislili – kaže samouvjereno glumac.

spot_img