19.5 C
Travnik
Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaSvijet'Napile se ulice': Gajbe piva se rasule po cesti, vozač u šoku...

‘Napile se ulice’: Gajbe piva se rasule po cesti, vozač u šoku…

Nezgoda se dogodila na državnoj cesti u Velikoj Mučnoj u Koprivničko-križevačkoj županiji. Policija je rekla da su najvjerojatnije na kamionu popustile stranice, a onda se teret rasuo po sve tri trake po prometnici

Vozač je u šoku. Kamion je išao u smjeru Zagreba. Na uzbrdici mu se otvorila stranica na kamionu pa su mu ispale pune gajbe piva, rekla nam je čitateljica koja je u utorak u Velikoj Mučnoj, na prijevoju Bukvik na državnoj cesti u Koprivničko-križevačkoj županiji snimila prometnu nezgodu. Policija, dodala je, sve nadzire.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Kolona je i u smjeru Koprivnice i u smjer u Križevaca, odnosno Zagreba. Čeka se netko da raščisti nered i pokupi gajbe koje nisu razbijene, a koje su ostale u kamionu – rekla nam je čitateljica.

foto: čitatelj 24 sata

U Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj rekli su nam da su najvjerojatnije na kamionu popustile stranice, a onda se teret rasuo po sve tri trake po prometnici.

– Promet je otežan i zasad se odvija jednim kolničkim trakom koji je raščišćen. Nitko nije ozlijeđen, a protiv vozača kamiona (67) zagrebačkih registracija podnijet će prekršajni prijedlog – rekli su nam u policiji.

foto: čitatelj 24 sata
spot_img