16.2 C
Travnik
Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaBiznisNevjerojatno! Kladio se na svoj klub i u okladi izgubio suprugu

Nevjerojatno! Kladio se na svoj klub i u okladi izgubio suprugu

Dva navijača prije lokalnog derbija u Tanzaniji nazvanog Dar es Salaam između Young Africansa i Simbe odlučili su uložiti ono najvrjednije – svoje žene

Kad se navijači u Tanzaniji klade, onda je to prilično ozbiljno. I dok kod nas kladioničarski ovisnici ulažu teško zarađenu plaću, u Tanzaniji ‘majstori’ ulažu – svoje supruge.

Dva navijača prije lokalnog derbija nazvanog Dar es Salaam između Young Africansa i Simbe odlučili su uložiti ono najvrjednije, žene. Manje sreće imao je vatreni navijač Young Africansa koji su izgubili 1-2 i prema potpisanoj okladi morao je svoju suprugu na jednu noć prepustiti navijaču Simbe. Naravno, dame se vjerojatno ništa nije pitalo.

1. This is not a joke –@jamalmalinzi can testify to this. Two fans bet with their wives, for the Simba/Yanga game.

No, prema vijestima iz Tanzanije čini se da su se ova dva navijača ipak nakon utakmice nekako uspjela dogovoriti i umjesto supruge poraženi je ovome isplatio okladu novcem.

Ipak, zabrinjava priznanje jednog od čelnika Simbe koji kaže da su oklade u kojima se ulažu supruge uobičajene među navijačima. A koliko je ovaj derbi vatren govori i da supruga spomenutog čelnika kluba ne smije nositi ništa u zeleno-žutim bojama Young Africansa.

spot_img