22.2 C
Travnik
Nedjelja, 21 srpnja, 2024
NaslovnicaBiHPoklonio tvornicu radnicima

Poklonio tvornicu radnicima

Veleposlanik Bosne i Herecegovine u Rumunjskoj, dr Mile Vasić, koji je u žižu javnosti dospio kada su vodeći hrvatski mediji objavili tekstove u kojima su optužili HDZ da je plagirao njegov izborni program pod imenom 5+, koji je on kao član Narodnog demokratskog pokreta (NDP) kreirao za potrebe parlamentarnih izbora u Republici Srpskoj, ponovo je zainteresirao javnost jednim neubičajenim potezom.

Naime, Vasić je tvrtku, čiji su osnivači i vlasnici njegova supruga i on, poklonio svojim radnicima!

Veleposlanik Vasić je istaknuo da u tome ne vidi ništa neobično i da je za njega najprirodnije bilo da tvrtku koju je pravio zajedno sa svojim radnicima njima i pokloni, piše Prnjavor.info.

On je dodao da, budući da se nalazi u Rumunjskoj gdje obavlja dužnost Veleposlanika BiH, nije u mogućnosti da nastavi da vodi tvrtku u punom kapacitetu, imao je izbor ili da tvrtku ugasi ili da je proda. U takvoj situaciji, profesor Vasić nije imao dilemu šta treba da uradi i odlučio je da je pokloni svojim radnicima i kolegama.

Tvrtka je od sada, zahvaljujući velikodušnom i nadasve humanom gestu veleposlanika Vasića, u vlasništvu njegovih dojučerašnjih radnika i kolega.

spot_img