12.7 C
Travnik
Srijeda, 22 svibnja, 2024
NaslovnicaBiHMel Gibson u sedmoj deceniji života dobio deveto dijete

Mel Gibson u sedmoj deceniji života dobio deveto dijete

Izvan sebe je od sreće, izjavio je glasnogovornik 61-godišnjeg Mela Gibsona nakon što je glumčeva djevojka, 26-godišnja Rosalind Ross u Los Angelesu rodila njihovo prvo dijete.

Par, koji je u vezi dvije godine, u subotu je dobio sina. Dječaku su dali ime Lars Gerard.

Majka i dijete već su kod kuće, a roditeljima s bebom pomažu Melova i Rosalindina porodica. Prinovi se vesele i stariji braća te sestre, rekao je izvor blizak holivudskom glumcu.

Gibsonu je ovo deveto dijete – redatelj “Pasije” te junak filmova “Smrtonosno oružje” i “Hrabro srce” s bivšom suprugom Robyn Moore, s kojom je bio u braku skoro 30 godina, ima sedmero djece, čiji raspon godina je od 17 do 36.

S obzirom da bivši supružnici nisu potpisali predbračni ugovor, Robyn je u brakorazvodnoj parnici dobila pola Melova bogatstva, koje je tada iznosilo oko 425 miliona dolara.

Glumac s ruskom pijanisticom Oksanom Grigorievom ima i sedmogodišnju kćer Luciju.

Iako je svojevremeno imao ozbiljnih problema s alkoholom i zakonom, holivudski velikan tvrdi kako je posljednjih deset godina puno radio na sebi i napokon je zadovoljan vlastitim životom.

“Namjerno sam se pritajio i izolirao. Nisam htio odraditi dvotsedmičnu rehabilitaciju poput nekih zvijezda i onda opet sve zasr..i. Dao sam si vremena da se u potpunosti sredim”, rekao je Gibson.

fokus

spot_img