18.1 C
Travnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaBiHFOTO / Igrači Real Madrida dobili nove automobile: Ramos dobio najskuplji model

FOTO / Igrači Real Madrida dobili nove automobile: Ramos dobio najskuplji model

Svečana primopredaja ključeva novih Audijevih vozila upriličena je u zabavnom karting centru “Carlos Sainz” u Madridu, a fudbaleri Reala su se tom prilikom okušali i u utrci kartinga. – See more at: http://24sata.info/magazin/showbussines/274731-foto-igraci-real-madrida-dobili-nove-automobile-ramos-dobio-najskuplji-model.html#sthash.tYOq36re.dpuf

 

Fudbaleri Real Madrida dobili su danas nove modele Audi automobila koje će u skladu sa sponzorskim ugovorom koristiti narednu godinu, javlja Anadolu Agency (AA).

Svečana primopredaja ključeva novih Audijevih vozila upriličena je u zabavnom karting centru “Carlos Sainz” u Madridu, a fudbaleri Reala su se tom prilikom okušali i u utrci kartinga.

Pobjednik utrke bio je Sergio Ramos, a pažnju javnosti je privuklo to što zvijezde Cristiano Ronaldo, Karim Benzema i Gareth Bale nisu učestvovali u utrci. Navodno nisu htjeli rizikovati jer imaju lakše povrede.

Većina Realovih igrača će narednih 12 mjeseci voziti Audi Q7, dok će kapiten tima Ramos voziti najskuplji model Audi S8 Plus 4.0 605 CV koji u prodaji košta 160.000 eura.

Trener Zinedine Zidane, te igrači Ronaldo, Benzema i Danilo su izabrali Audi RS 6 Performance 4.0 TFSI 605 CV.

Pošto je proizvođač automobila Audi ujedno i sponzor ljutog Realovog rivala Barcelone, javnost u Španiji već komentira kako se rivalitet tih velikana preslikao i na borbu za prestiž na parkinzima.

Ukupna vrijednost automobila koje je Audi dao na korištenje igračima Barcelone iznosi 1,6 miliona eura, dok je Audijev vozni park na Realovom parkingu vrijedan 2,5 miliona eura.

– See more at: http://24sata.info/magazin/showbussines/274731-foto-igraci-real-madrida-dobili-nove-automobile-ramos-dobio-najskuplji-model.html#sthash.tYOq36re.dpuf

24sata

spot_img