19.5 C
Travnik
Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiAktualno iz zemlje Lutrija BiH napustila Zenicu

Aktualno iz zemlje Lutrija BiH napustila Zenicu

Utorak, 03.01.2017. 20:13
Aktualno iz zemlje
Lutrija BiH napustila Zenicu: Nema više ni sretnog prodajnog mjesta u ulici Aska Borića
Autor: K.K.
Kako su i najavili iz Lutrije BiH, sva uplatna mjesta u Zenici su zatvorena nakon odluke Gradskog vijeća Zenica da se za svako prodajno mjesto mora platiti komunalna naknada od 50.000 KM…

I iz kladionica u privatnom vlasništvu, koje rade u Zenici, također su najavili zatvaranje svojih poslovnica, ali su nastavili sa radom.

Zeničani, a i mnogi građani BiH najviše žale za uplatnim mjestom Lutrije BiH u ulici Aska Borića. Igrači iz Zenice koji su kupovali listiće baš na ovom uplatnom mjestu često su dobivali glavne nagrade na Bingu i milijune maraka. Zbog toga su i brojni igrači iz cijele Federacije dolazili u Zenicu i kupovali listiće upravo tu.

Ono što će biti zapamćeno u Lutriji BiH jeste anegdota vezana za umirovljenika Ahmeta Dizdarevića iz Tešnja koji je kupio svoju srećku u ulici Aska Borića.

On se svojevremeno prijavio SMS-om i za igru “Gost igrač”. Gostovao je u studiju i nakon što je izvukao dobitak, trebao je izabrati igrača koji će sudjelovati na sljedećoj emisiji. Nakon klika na laptopu Dizdarević je odabrao upravo svoj listić koji je kupio u ulici Aska Borića u Zenici.

To je samo jedna od mnogih anegdota i dobitaka koji su se dogodili na ovom prodajnom mjestu, na kojem je najviše puta izvučen dobitak Bingo.

spot_img