26.8 C
Travnik
Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiStručnjak tvrdi da su ovo znakovi zdrave veze

Stručnjak tvrdi da su ovo znakovi zdrave veze

Zdrava veza zasniva se na poštovanju, podršci i komunikaciji. Partneri se trebaju osjećati sigurno i pružaju jedno drugom podršku. Ipak, postoje i drugi znakovi zdrave veze. Terapeut Jeff Guenther nedavno je na Instagramu izdvojio četiri

Sviđate im se kao prijatelj: “Nadam se da je više od toga, ali ako postoji čvrsta osnova prijateljstva ispod svega, vaša će veza imati čvrst temelj”, naveo je terapeut u objavi.

Međusobno se nasmijavate: “Ne morate biti na nivou stand-up komičara, ali ako se smijete međusobnim šalama, to može ojačati vaš odnos. Smijeh je važan u vezi”, tvrdi Guenther.

Iskreno vas zanima njihov svakodnevni život: Terapeut objašnjava: “Kada vas zanimaju ‘nebitne’ stvari poput toga što su jeli za svaki obrok, što su radili u teretani ili ko ih je iznervirao na poslu, to je pokazatelj srećne i zdrave veze.”

Prije nego što počnete gledati novu seriju, pozovete ih da vam se pridruže: “Možda zvuči kao ovisnost, ali to simbolizuje vašu želju da spojite svoje živote i stvarate uspomene koje produbljuju vašu vezu. Nije samo riječ o gledanju serije, već o tome da cijenite njihovu prisutnost i gradite zajednička iskustva”, zaključio je Guenther, prenosi Index.hr.

spot_img