26.8 C
Travnik
Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaSportOrganizacijski fijasko u Pireju! Otkazao semafor usred susreta košarkaša Hrvatske i Slovenije

Organizacijski fijasko u Pireju! Otkazao semafor usred susreta košarkaša Hrvatske i Slovenije

Baš kad je Slovenija ušla u hrvatski mlin i kad se činilo kako će mirno privesti utakmicu kraju dogodio se kvar na semaforu. Pokušali su ga popraviti pa pristali ubaciti zamjenski

Hrvatska košarkaška reprezentacija bila je na dobrom putu do pobjede i odjurila na 21 koš razlike u trećoj četvrtini utakmice kvalifikacija za Olimpijske igre protiv Slovenije u Dvorani mira i prijateljstva u Pireju. Kad je odjednom tehnologija zakazala dvije minute i 34 sekunde prije kraja treće dionice. Dogodilo se to u 21.17.

Grci su se penjali na koš i pokušali naštimati semafor ispred slovenske klupe, učinilo se da su ga osposobili, ali ipak nije išlo tako glatko. Nakon nekog vremena igrači su se odlučili zagrijavati na suprotni koš, jedni i drugi, dok je Luka Dončić, prva zvijezda utakmice, bio na sobnom biciklu iza klupa!

Organizatori su odlučili postaviti zamjenski semafor ispod koša, što su mogli učiniti i puno ranije. Utakmica se nastavila nakon 26 minuta pauze.

Hrvatska na parket, nakon što završi utakmicu sa Slovenijom, mora već u srijedu poslijepodne od 16.30, kad je čeka Novi Zeland. Već je i ta satnica stvarala veliki problem za Hrvate, kao i činjenicu da su imali odgođeni let zbog kvara u avionu koji su piloti primijetili tik pred polijetanje, a sad se problemi nastavljaju. Možda na kraju sve bude slađe ako se dokopamo olimpijskog turnira u Parizu!

Izvor: 24sata.hr

spot_img