27.4 C
Travnik
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024
NaslovnicaBiHTvrtka iz Širokog Brijega vodi 100 zaposlenika na Europsko prvenstvo u Njemačkoj

Tvrtka iz Širokog Brijega vodi 100 zaposlenika na Europsko prvenstvo u Njemačkoj

Ovo iznenađenje obuhvaća ulaznice i putovanje za tri utakmice hrvatske nogometne reprezentacije s uključenim svim troškovima, a zaposlenici će biti podijeljeni u tri grupe

Zanimljiva vijest dolazi iz poduzeća TT Kabeli sa sjedištem u Širokom Brijegu, koje je odlučilo svojih 100 zaposlenika počastiti jedinstvenim iskustvom – putovanjem na Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Vrisak.info otkrio je ovu priču kroz razgovor s više zaposlenika poduzeća TT Kabeli, a njihovi dojmovi i uzbuđenje zbog nadolazećeg putovanja na Europsko prvenstvo u Njemačkoj privukli su pažnju i potaknuli na objavljivanje ovih informacija.

Ovo iznenađenje obuhvaća ulaznice i putovanje za tri utakmice hrvatske nogometne reprezentacije s uključenim svim troškovima, a zaposlenici će biti podijeljeni u tri grupe, te svaka grupa ide na jednu utakmicu, protiv Španjolske u Berlinu 15. lipnja, Albanije u Hamburgu 19. lipnja i Italije 24. lipnja u Leipzigu.

Ova inicijativa iz TT Kabela predstavlja primjer posvećenosti prema zaposlenicima i prepoznavanja njihove vrijednosti, a uzbuđenje među zaposlenicima je neopisivo, jer će imati priliku podržati nacionalnu reprezentaciju na jednom od najprestižnijih sportskih događaja.

Jedinstvenost ovog putovanja leži u načinu na koji su ulaznice i putovanja dodijeljeni slučajnim izvlačenjem. Ovakav pristup dodatno je pojačao interes javnosti jer je proces izvlačenja obuhvatio sve zaposlenike, bez obzira na njihov status unutar tvrtke. Od radnika koji su hijerarhijski najniže rangirani do onih najviših, svi su imali jednaku šansu sudjelovanja.

Poduzeće TT Kabeli su ovakvih pristupom jasno pokazalo svoju predanost jednakosti i poštovanju prema svakom zaposleniku, ističući važnost svake uloge unutar poduzeća.

TT Kabeli d.o.o. Široki Brijeg u 2023. godini imali su prihod od 337.043.079 KM, a dobit im je iznosila 19.963.355 KM. Prema dostupnim podatcima TT Kabeli zaključno s 31.12. 2023. godine imali su 336 zaposlenika.

Izvor: Vecernji

spot_img