27.4 C
Travnik
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiTko kaže da mačka i pas ne mogu biti najbolji prijatelji? Pogledajte...

Tko kaže da mačka i pas ne mogu biti najbolji prijatelji? Pogledajte ovaj video

PRIJATELJSTVO nikada nije ograničeno na spol, dob, rasu ili, u ovom slučaju, vrstu. Pronašli smo preslatki TikTok video koji dokazuje da psi i mačke mogu biti najbolji prijatelji. Naime, jedna ljubiteljica životinja, vlasnica mlade mačke i starijeg psa, odlučila je na svom profilu podijeliti njihovu zajedničku dnevnu rutinu.

U snimci, koja će vam zagrijati srce, jasno se vidi koliko je mački važno da svom najboljem prijatelju pokaže ljubav. Ona ga “čisti” dok je on gleda očima punim ljubavi.

@jtwohawks

They are the sweetest pair. #pitbullsoftiktok #pitmix #catsanddogs

♬ Stuff We Did (from ‘Up’) – Piano Version – your movie soundtrack

Psu je ime Tiger, a udomljen je još 2010. godine, šest godina prije mačke kojoj su nadjenuli ime Akaiba. Tiger je oduvijek bio voljen i živio je život kakav su neki psi mogli samo sanjati. Vlasnica nije ni slutila kakvom će prijateljstvu svjedočiti kad u svoj dom dovede malenu Akaibu.

Životinje su postale nerazdvojne gotovo od trenutka kada su se upoznale, provode vrijeme zajedno i brinu jedna o drugoj. Kada je malena maca tek došla u Tigerov dom, on ju je odmah počeo njegovati, a kada je ona odrasla, počela je uzvraćati uslugu.

Izvor: Index

spot_img