13.3 C
Travnik
Petak, 14 lipnja, 2024
NaslovnicaBiznisStigla ozbiljna konkurencija slušalicama Apple AirPods Max

Stigla ozbiljna konkurencija slušalicama Apple AirPods Max

NAKON mjeseci šuškanja i nagađanja, Sonos je konačno otkrio svoj najnoviji dodatak audio obitelji – prvi par bežičnih slušalica nazvan Sonos Ace. Slušalice se već mogu prednaručiti po cijeni od 499 eura na europskom tržištu, a službeno će biti puštene u prodaju 5. lipnja.

Nove slušalice su Sonosov dugoočekivani odgovor na Appleove AirPods Max. Poznat po bežičnim zvučnicima za dom i ekosustavu koji se odlično slaže s Appleovim proizvodima, Sonos sada želi prenijeti iste vrijednosti, kvalitetu i jednostavnost korištenja na svoje nove premium slušalice Ace.

Dizajn i udobnost

Sonos Ace dostupne su u dvije boje: crnoj i nježno bijeloj, s mat završnom obradom i elegantnim metalnim detaljima. Dizajnirane su tako da se mogu u potpunosti preklopiti, što ih čini praktičnima za nošenje i skladištenje. Slušalice teže 0.312 kg, što ih čini iznimno laganima prema tvrdnjama Sonosa, a opremljene su i jastučićima od memorijske pjene koji osiguravaju udobnost kroz cijeli dan.


Fizičke tipke

Umjesto dodirnih kontrola, Sonos se odlučio za fizičke tipke na samim slušalicama koje omogućuju lako upravljanje reprodukcijom, glasnoćom i načinima kontrole buke. 


Tehnologija poništavanja buke

Slušalice koriste naprednu tehnologiju s osam mikrofona koji efikasno neutraliziraju vanjske zvukove. Prema tvrdnjama proizvođača, omogućuju vam da potpuno uronite u glazbu ili medijski sadržaj. Osim toga, slušalice su opremljene i s načinom rada Aware, koji omogućava prolaz okolnim zvukovima, što je idealno za situacije kada trebate biti svjesni svoje okoline.


Baterija traje do 30 sati s aktiviranim poništavanjem buke

Slušalice se mogu puniti preko USB-C porta, a baterija traje do 30 sati s aktiviranim poništavanjem buke. Ako vam zatreba brzo punjenje, prema tvrdnjama proizvođača, samo tri minute punjenja omogućit će dodatna tri sata slušanja.


Zvuk i povezivost

Slušalice su opremljene s 40mm dinamičkim drajverima, a prema tvrdnjama proizvođača, prošle su 1000 sati testiranja kako bi osigurale vrhunski zvučni doživljaj. Što se tiče bežične povezivosti, podržavaju Bluetooth 5.4, što im omogućava pružanje iznimne kvalitete zvuka s kompatibilnim uređajima.


True Cinema i kućno kino

Jedinstvena značajka slušalica je način rada True Cinema, koji omogućuje personalizirano iskustvo slušanja povezivanjem slušalica sa Sonos Arc soundbarom preko Wi-Fi mreže. To osigurava savršenu sinergiju zvuka u vašem domu, ne ometajući ostale članove kućanstva.


Glavne specifikacije slušalica Sonos Ace:

 • Prilagođeni 40mm drajveri u svakoj slušalici
 • Osam mikrofona za kontrolu buke i jasne telefonske pozive
 • Podrška za prostorni zvuk i Dolby Atmos
 • Aktivno poništavanje buke i način rada Aware
 • Zvuk bez gubitaka putem Bluetootha ili putem USB-C veze
 • Putem aplikacije Sonos moguće je podesiti bas, visoke tonove i glasnoću
 • Magnetski uklonjivi jastučići za uši
 • Do 30 sati trajanja baterije s uključenim načinima rada ANC/Aware
 • Podrška za brzo punjenje, tri sata slušanja nakon tri minute punjenja
 • Bluetooth 5.4
 • Fizičke i taktilne kontrole
 • Dostupne u dvije boje: crna i bijela

Slušalice Sonos Ace dolaze s torbicom za nošenje, što ih čini idealnim suputnikom za sve koji su često u pokretu i žele uživati u vrhunskom zvuku gdje god se nalaze. 

Izvor: Index

spot_img