15.8 C
Travnik
Subota, 18 svibnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiZabava otkrivenja spola djeteta pošla po krivu pa nasmijala mnoge: 'Čestitke na...

Zabava otkrivenja spola djeteta pošla po krivu pa nasmijala mnoge: ‘Čestitke na bebi i na štrumfu’

Umjesto rezanja torte ili pucanja balona ispunjenog konfetima, par se odlučio za neobičniju metodu: šipku i utege

Bilo da planirate događaj ili samo obavještavate vaše voljene o tome licem u lice, otkrivanje spola uzbudljiv je dio trudnoće. Poput mnogih ponosnih budućih roditelja, i ovaj je par s uzbuđenjem podijelio vijest sa svojim najdražima. Ipak, jedan je gost na kraju dobio više od dobrih vijesti.

Zapravo, žena je postala viralna nakon što je neuspješno otkrivanje spola podijeljeno na TikTok-u prošlog tjedna, a urnebesni video pogledan je više od 31 milijun puta. Izvorno objavljen od strane TikTok korisnika @donnaleilani, video počinje uzbuđenom mamom i tatom koji stoje ispred svojih voljenih prije objave, piše The Sun. 

Umjesto rezanja torte ili pucanja balona ispunjenog konfetima, par se odlučio za neobičniju metodu: šipku i utege. Na spravama za tjelovježbu bili su pričvršćeni paketi napunjeni bojom u prahu, koji bi pri padu pukli. Dok su svi gledali, soba se ispunila plavim prahom dok su mama i tata slavili. Dok su svi navijali, vidi se da je jedan gost u desnom kutu prekriven bojom u prahu.

Drugi isječak čak bilježi šokiranu reakciju gošće dok se okreće prema kameri, sva prekrivena plavom bojom. Prekrivena od vrata naviše, očajnički pokušava obrisati prah s očiju, lica i kose. Čak se i prijatelji pokušavaju uključiti, a tada uzbuđena buduća mama shvaća što se dogodilo. Čak se odlazi i ispričati i zagrliti jadnog gosta, ali ne može zbog svoje krem ​​haljine.

@donnaleilani

My Friends @lovelei Gender Reveal 😱 POV on her page and more videos of this party! 💕💙💖 Congratulations to our friends! 🥰🎉🎉🎉 #oahuhawaii #FriendlyLaughs #genderrevealparty #OopsieDaisy #GoodVibesOnly #TikTokFriends #tiktokviral #LaughterIsContagious #PositiveVibes #SmileAndLaugh #FunTimes #genderrevealfail #genderreveal

♬ original sound – Donna Leilani Dacanay

Nepotrebno je reći da je neuspjeh u otkrivanju spola nasmijao internet. U komentarima su korisnici TikToka pisali urnebesne komentare: “Čestitamo na dječaku i Štrumpfu.” Drugi je dodao šokirani emotikon i zadirkivao ih: “Način na koji je pokušavala biti uzbuđena, ali se nastavila okretati prema vama je urnebesan.”

Drugi nisu mogli prijeći preko mamine reakcije, a treći je napisao: “Mislio sam da će je buduća mama zagrliti jer se osjećala loše.” Neki su hvalili gošću, a četvrti su komentirali: “Sviđa mi se što nije napravila neku veliku reakciju i pokušala vam ukrasti trenutak.” 

Izvor. Vecernji

spot_img