19.7 C
Travnik
Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaBiznisMcDonald's bi uskoro trebao predstaviti svoj najveći burger do sada, ovo je...

McDonald’s bi uskoro trebao predstaviti svoj najveći burger do sada, ovo je poznato

HAMBURGERI iz McDonald’sa vrlo su ukusni i često poželimo da su još veći. Čini se da bi se to sada moglo i ostvariti jer su iz McDonald’sa potvrdili da njihovi timovi diljem svijeta rade na lansiranju još većeg i još zasitnijeg hamburgera.

To je potvrdio financijski direktor brenda Ian Borden i rekao da će kasnije ove godine ovaj hamburger testirati na nekoliko tržišta prije nego što ga prošire i uvedu u ponudu McDonald’sovih restorana diljem svijeta, izvijestio je Fox Business.

Priča o većim burgerima započela još prošle godine

Ovo su za sada sve poznate informacije, no još se prošle godine pričalo da McDonald’s planira uvesti veće hamburgere kako bi pridobio još više kupaca. 

Novi hamburger testirat će se na odabranim tržištima kako bi se izmjerila reakcija kupaca i kako bi se utvrdilo odgovaraju li im veličina hamburgera i cijena. Kada to bude gotovo, McDonald’s planira lansirati potpuno novi hamburger i predstaviti ga na više tržišta. 

Vrlo je slično bilo i kada je McDonald’s izbacio McCrispy sendvič s piletinom, testirajući različite verzije iznova i iznova, sve dok nisu pronašli onu koju su svi zavoljeli. A sada je prodaja pilećih sendviča i burgera porasla i donosi im oko 25 milijardi dolara godišnje, isto kao i goveđi burgeri.

Izvor: Index

spot_img