13 C
Travnik
Petak, 12 travnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiŠta nakit koji nosite govori o vama?

Šta nakit koji nosite govori o vama?

Nakit govori mnogo toga o vama i vašem karakteru. Prsten je najrječitiji komad nakita i nose ga one koje čvrsto stoje na zemlji, a ogrlicu odlučne žene.

Prsten šalje najkompletniju poruku o nekome. Neko prstenje biramo zvog simbolike, veličine kamena, lepote. Osobe koje vole unikatne komade su moderne i žele da se razlikuju od drugih, dok one koje vole slojevit nakit žele da privuku pažnju na mjestu na kom ga nose (dekolte, vrat).

Nakit može da privuče pažnju, ali isto tako i da sakrije neke nedostatke.

Žene koje imaju određeni nakit za specijalnu situaciju su umetnički nastrojene, ali i sramežljive.

Što se tiče minđuša, njih biraju ponosne i odvažne žene. Male minđuše nose žene koje ne žele da privlače pažnju ili koje nemaju potrebu da hrane svoj ego. Naravno, vlasnica velikih minđuša želi da bude primjećena, da se sve vrti oko nje. Ona ne zahtjeva pažnju, ona insistira na njoj. Iako osobe koje nose velike minđuše kažu da na taj način žele da naglase uši ili crte lica, to nije tačno, jer psiholozi kažu da “nema potrebe da se naglašava nešto što je već naglašeno”.

Ljubiteljke narukvica su osobe koje govore djelima, ne riječima. Imaju dozu tajanstvenosti u sebi.

Žene s biserima vole elegantne stvari. Biseri daju eleganciju svakoj odjevnoj kombinaciji i nose ih žene koje vole da budu jednostavne.

Budite mudri u odabiru nakita i priuštite sebi komad koji najviše volite, prenosi super žena.

Izvor: Nezavisne

spot_img