7.8 C
Travnik
Četvrtak, 18 travnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiOtac otkrio koliko je potrošio na obiteljsko putovanje u pariški Disneyland

Otac otkrio koliko je potrošio na obiteljsko putovanje u pariški Disneyland

KANAĐANIN Mario Zelaya sa suprugom i dva dječaka nedavno je posjetio pariški Disneyland, a trošak te avanture toliko ga je zapanjio da je na TikToku objavio video o cijenama.

U viralnom videu rekao je da je samo na ulaznice za svoju četveročlanu obitelj potrošio 1200 dolara.

“Napravio sam veliku pogrešku, otišao sam u Disneyland u Parizu. Gotovo mi je neugodno koliko sam novca potrošio”, rekao je.

Objasnio je da je cijena svake karte bila 120 dolara, ali je obitelj odlučila uzeti i propusnicu Premier, koja košta dodatna 173 dolara po osobi. Ona omogućuje posjetiteljima da preskoče red i uđu u brzu traku za svaku vožnju. Ipak, na svaku vožnju čekali su sat i 15 minuta.

“Ako zbrojite sve vožnje koje smo odradili, da nismo imali propusnice, čekali bismo više od 25 sati. Bolje je kupiti propusnice nego karte za trodnevni boravak u parku”, napomenuo je. Na kraju svima savjetuje da ne idu u Disneyland.

@supermariozelaya

Here’s the Disney rules: 1) Expect crazy long wait times 2) if you dont want to wait in line, expect a huge bill to upgrade to a Premier Pass. 3) if you decide to wait in line instead because the Premier pass doesnt cover ALL the rides, expect a huge bill regardless 😭 #disney #disneylandparis #paris #longlineup #expensive

♬ original sound – Mario Zelaya

“Moja je obitelj jednom otišla. Ukupno smo potrošili 5000 dolara za peteročlanu obitelj. Ne isplati se”, komentirala je jedna osoba.

“Disneyland u Parizu je toliko razvikan. Ne zaboravite na lošu, preskupu hranu”, dodala je druga.Prema prikupljenim podacima, cijena ulaznice porasla je za 3871 posto u posljednjih pedeset godina. Prošle godine Disney je objavio da će povećati cijene ulaznica za svoje parkove.

Izvor: Index

spot_img