22.2 C
Travnik
Subota, 13 travnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiFrizer otkrio tri stvari s kojima vas u salonu mogu - postarati

Frizer otkrio tri stvari s kojima vas u salonu mogu – postarati

Često se kaže da dobro oblikovana frizura može doprinijeti tome da izgledate mlađe nego što jeste, no jedan je frizer otkrio tri stvari koje treba izbjegavati u frizerskom salonu, jer će vas postarati

Za frizuru se od davnina kaže da može dodati ili oduzeti godine, što je kod žena gotovo pravilo, a  često se može primijeniti i na muškarce. Rijetko ćete vidjeti 20-godišnjakinju koja ima starinski minival na glavi, dok umirovljenici uglavnom ne nose irokezicu ili crvene, ljubičaste ili zelene pramenove u kosi. S druge strane, ako je frizura pravilo oblikovana, može istaknuti  crte vašeg lica i skrenuti pozornost sa znakova starenja, uključujući bore ili opuštenu kožu, donosi The Mirror.

No, kreator sadržaja za ljepotu i frizer koji na TikToku objavljuje pod nadimkom @Thedanatate kaže da postoje tri pogreške koje većina ljudi čini u salonu, koje vas mogu postarati. Kao prvo, upozorava da nije mudro nositi  ‘super kratke’ šiške. 

Dreamstime

– Sve je više slavnih koji se poigravaju s takvim izgledom pa previše skrate šiške, bez obzira na to nose li ih ravno na čelu, ili razbaruše oko njega tako da izgledaju pomalo neuredno, ali je zapravo svaka vlas na svome mjestu. Naime, sav taj lak za kosu koji stavljate da bi šiške stajale kako treba odaje dojam kao da imate kacigu na glavi i djeluje prilično zastarjelo – ističe

Umjesto laka bole je koristiti sprej s morskom soli koji će malo krotiti kosu ali i ostaviti slobodu pramenovima da ne izgledate zalizano ili kao da imate periku na glavi.  

– I pretamna nijansa kose je loša usluga vlasnici, čak i ako je vaša kosa prirodno tamna i volite takve tonove. S druge strane, ako posvijetlite nekoliko pramenova koji uokviruju lice, izgledat ćete i do 10 godina mlađe – kaže @Thedanatate. 

Izvor: 24sata.hr

spot_img