3.3 C
Travnik
Srijeda, 17 travnja, 2024
NaslovnicaSportMarca: Realov plan za Modrića je jasan. I mnogi misle da je...

Marca: Realov plan za Modrića je jasan. I mnogi misle da je pogrešan

VEĆ MJESECIMA španjolski mediji pišu o tome što će se dogoditi s Lukom Modrićem na kraju sezone. Razmišljanja autora su različita i njihovi tekstovi idu u više smjerova, od onog da će hrvatski veznjak s 30. lipnja i prekidom ugovora napustiti klub, do onog kojim se zagovara njegov ostanak još jednu sezonu. U međuvremenu ni klub ni Modrić ne govore što su odlučili.

Marcin novinar Juan Ignacio Garcia-Ochoa u današnjem tekstu o Modriću i njegovoj situaciji ističe da Real ne želi svojoj ikoni reći da je stiglo vrijeme za rastanak, već strpljivo čeka trenutak u kojem će Modrić doći i najaviti svoj odlazak.

Real ima plan

“Real se ne usudi reći Modriću da ode jer bi ispalo da ga tjera pa čeka da vrijeme prođe te da Modrić sam kaže da ide jer nije dobio novi ugovor. Plan je jasan, iako se mnogima čini da je ta odluka pogrešna”, navodi se u tekstu pa se dodaje:

“Što biste radije, 20 minuta Modrića ili 20 minuta Ceballosa kad ulaze s klupe? Nogometno gledano, to pitanje nema smisla. Modrić živi u limbu između odlaska i ostanka, a vjerojatno mu se u glavi stalno nameće ideja da ostane. Zašto i ne bi? Uvijek kad zaigra pokaže da je maksimalno posvećen. Nije problem da se Modrić ne uklapa u ekipu, očito je da je i dalje potreban Realu.” 

Kako će Perez reagirati?

Poznato je da Modrić ne želi odustati od igranja za Real, pa se Garcia-Ochoa pita bi li predsjednik kluba Florentino Perez bio spreman Modriću reći “ne”. “Trenutno je stanje takvo da je Real lopticu prebacio na Lukinu stranu terena. Ako odluči da odlazi, 24. svibnja će dobiti jedan od najljepših oproštaja ikad. Ali ako odluči ostati, hoće li mu Perez zbilja reći ‘ne'”, navodi i dodaje:

“Sjetite se samo kako su prije godinu dana sjeli i u deset minuta dogovorili produljenje za još godinu dana. Konačna odluka će doći svakog trena i sada sve ukazuje na odlazak, ali s Modrićem se nikad ne zna. Možda želi osvojiti šestu ili sedmu Ligu prvaka pa po tome biti najveći ikad.”

Izvor: Index

spot_img