3.3 C
Travnik
Srijeda, 17 travnja, 2024
NaslovnicaCrna kronikaFOTO Prve fotografije s mjesta nesreće: Sve hitne službe na terenu, dignuto...

FOTO Prve fotografije s mjesta nesreće: Sve hitne službe na terenu, dignuto pet helikoptera

Sve su hitne službe na terenu. U akciji, kako su istaknuli spasioci, sudjeluje pet helikoptera

Stigle su prve fotografije s mjesta strašne nesreće kod Leipziga. Najmanje pet osoba poginulo je na autocesti A9 u blizini Leipziga. Prevrnuo se autobus tvrtke Flixbus koji je bio na putu za München. U teškoj nesreći ima i ozlijeđenih osoba. Na fotografijama se vidi da su sve službe na terenu. Fenix magazin prenosi kako je situacija na mjestu nesreće dramatična. Sve su hitne službe na terenu. U akciji, kako su istaknuli spasioci, sudjeluje pet helikoptera. Informacije o identitetu smrtno stradalih trenutačno nisu dostupne.

Portal B.Z. navodi kako je autobus iznenada skrenuo s ceste, zabio se u stabla te potom prevrnuo. U vozilu su bila 53 putnika te dvojica vozača. 

“Oko 9:45 dogodila se teška prometna nesreća na A9 kod Leipziga između Wiedemara i Schkeuditzer Kreuza, u kojoj je sudjelovao i autobus. Brojni spasioci zbrinjavaju ozlijeđene na mjestu događaja. Nekoliko je osoba smrtno stradalo u teškoj nesreći”, navela je policija na platformi X te dodala kako je uspostavljena linija za informacije o nesreći i pitanja rodbine. Autocesta A9 zbog prevrtanja autobusa zatvorena je, a Flixbus je već imao imao nesreću na gotovo istom mjestu. U svibnju 2019. godine, podsjeća Fenix magazin, autobus se prevrnuo oko 15 kilometara južnije, a tada je poginula jedna žena. 

spot_img