16.9 C
Travnik
Petak, 12 travnja, 2024
NaslovnicaSportPašalića na ljeto čeka transfer života?

Pašalića na ljeto čeka transfer života?

MARIO PAŠALIĆ (29) bi u nadolazećem prijelaznom roku mogao odraditi najveći transfer svoje karijere. Mirko Di Natale, novinarski insajder specijaliziran za praćenje Juventusa, danas je objavio, a brojni drugi mediji su prenijeli, da Stara dama želi na ljeto dovesti hrvatskog reprezentativca.

Dodao je Pašalić dosad u karijeri u CV velikane kao što su Chelsea i Milan, ali je u prvome imao marginalnu ulogu osuđenu na niz posudbi, a u drugome bio u sklopu tog niza posudbi. Sada je došao trenutak u karijeri u kojem se Pašaliću nudi šansa da ga jedan velikan planski dovede kao igrača za svojih prvih 11. Bio bi to posao života za hrvatskog veznjaka.

Kako navodi Di Natale, zasad nije poslana službena ponuda, ali predstavnici Juventusa i Pašalića otvorili su pregovore. Pašaliću ugovor s Atalantom istječe u ljeto 2025. godine, što znači da će uskoro ući u posljednju godinu ugovora. To je šansa koju, prema pisanju Tuttomercata, sportski direktor Juvea Cristiano Guintoli želi iskoristiti da Pašalića dobije za odštetu od oko 15 milijuna eura. 

Izvor: Index

spot_img