12 C
Travnik
Nedjelja, 14 travnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiPolicija uhitila tatu koji je u sat vremena zvao 18 puta: "Žalio...

Policija uhitila tatu koji je u sat vremena zvao 18 puta: “Žalio se na sinovu zadaću”

ADAM Sizemore iz Ohija uhićen je nakon što je više puta nazvao školu, a potom i policiju, kako bi se požalio na domaću zadaću svog djeteta.

Narednik Adam Price je za Today izjavio da ih je uznemireni otac nazvao “18 ili 19 puta u manje od sat vremena”.

“Ometao nas je. U školi nema neuobičajene količine domaćih zadaća zbog koje bi trebalo zvati policiju”, rekao je.

Sizemore tvrdi da “većina optužbi na njegov račun nije istinita”.

“Ja sam samohrani otac dječaka i djevojčice te se samo trudim dati sve od sebe. Zvao sam jer moj sin dobiva zadaću koja mu oduzima vrijeme koje bismo nakon škole trebali provoditi zajedno”, opisao je otac.

Tata je, navodno, pokušavao doći do ravnatelja škole koji je, prema policijskom izvješću, bio nedostupan. Nakon što je prebačen na govornu poštu, počeo je zvati policiju. Nekoliko puta je zamoljen da prestane zvati, ali nije htio odustati.

“Nastavio je psovati, rekao mi je da će se pobrinuti da izgubim posao. Objasnio sam mu da ćemo podići tužbu protiv njega ako ne prestane zvati. Potom sam mu poklopio, a on je ponovno nazvao i nastavio prijetiti”, navodi se u policijskom izvješću.

Sizemore je pokušao doći i do načelnika policije, pa su na kraju morali otići do njegove kuće gdje su ga i uhitili. Optužen je za telekomunikacijsko uznemiravanje (prekršaj prvog stupnja) i za prijetnju (prekršaj četvrtog stupnja). Ako ga proglase krivim, prijeti mu kazna od maksimalnih 1000 dolara i do šest mjeseci zatvora zbog telefonskog uznemiravanja, a zbog prijetnje kazna od 250 dolara i do 30 dana zatvora.

Izvor: Index

spot_img