21 C
Travnik
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024
NaslovnicaCrna kronikaStrava u Zadru: Staford usmrtio staricu u stanu. Uhićen unuk, vlasnik psa?

Strava u Zadru: Staford usmrtio staricu u stanu. Uhićen unuk, vlasnik psa?

Na upit Večernjeg lista potvrđeno nam je da je pas koji je usmrtio staricu u vlasništvu člana obitelji koji je uhićen, a navodno se radi o unuku

Policijski službenici Policijske uprave zadarske u suradnji s nadležnim županijskim državnim odvjetništvom u Zadru, u službenim prostorijama policije provode kriminalističko istraživanje nad jednim hrvatskim državljaninom u svezi kaznenog djela iz domene kaznenih djela protiv opće sigurnosti.
 
Naime, jučer 30. siječnja u ranojutranjim satima policija je zaprimila dojavu kako je u stanu na području Bulevara u Zadru pronađena mrtva ženska osoba u dobi od 82 godine s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt. Također u stanu je zatečen i pas pasmine američki staford, vlasništvo člana obitelji. Na mjestu događaja policijski službenici proveli su očevid dok je brigu o psu preuzela nadležna veterinarska služba.

Temeljem naloga državnog odvjetništva na Odjelu patologije provedena je obdukcija nad tijelom ženske osobe, kojom je utvrđeno kako je preminula od posljedica ugriza psa – istakla je glasnogovornica zadarske policije. Na upit Večernjeg lista potvrđeno nam je da je pas koji je usmrtio staricu u vlasništvu člana obitelji koji je uhićen, a navodno se radi o unuku.

Izvor: vecernji

spot_img