8.4 C
Travnik
Srijeda, 21 veljače, 2024
NaslovnicaCrna kronikaBijesni putnik udario pilota zbog 13-satnog kašnjenja leta: ‘Ne možete to činiti!’

Bijesni putnik udario pilota zbog 13-satnog kašnjenja leta: ‘Ne možete to činiti!’

Svi su osudili njegovo ponašanje, a pilot i avioprijevoznik su protiv čovjeka podnijeli tužbu

Kašnjenje aviona može zaista biti zamorno i iritantno, a nije neobično da se među putnicima pojavi i nervoza. Tako je jedna snimka uhvatila trenutak kada je putnik udario pilota nakon što je saznao da će let kasniti čak 13 sati.

Isječak incidenta prikupio je više od 3,1 milijuna pregleda na X-u dok su komentatori posramili čovjeka zbog njegovog ponašanja. Naime, to se dogodilo prije nekoliko dana nakon što je let IndiGoa koji je letio iz Delhija za Gou u Indiji odgođen 13 sati zbog loše vidljivosti uzrokovane gustom maglom koja je prekrivala regiju, piše NY Post.

Pilot Anup Kumar objavio je situaciju koja se očito nije svidjela jednom od putnika, identificiranog kao Sahil Kataria, izvijestila je India Today. Snimka prikazuje ljutitog čovjeka, koji nosi žutu majicu s kapuljačom, kako juriša duž prolaza i udara pilota šakom dok promatrači viču od šoka.

“Ako želiš letjeti, onda upravljaj avionom”, vikao je putnik na Kumara, koji se na snimci vraća u kokpit. U tom trenutku između njih dvoje je stala stjuardesa, a putnika je zgrabio suputnik u nebeskoplavoj majici s kapuljačom i odveo ga natrag na njegovo sjedalo. Spomenuta članica posade tada je briznula u plač i legla na njega, vičući: “Nije u redu ovo što ste napravili. Ne možete ovo napraviti.”

Izvor: vecernji.hr

spot_img