6.9 C
Travnik
Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaCrna kronikaMladoženja otkazao vjenčanje u zadnji čas zbog mladenkine 'nevjere': Prije ceremonije se...

Mladoženja otkazao vjenčanje u zadnji čas zbog mladenkine ‘nevjere’: Prije ceremonije se sastala s bivšim dečkom

Na ceremoniji je zatim izbila ogromna drama

Jedan mladoženja je otkazao svoje vjenčanje na dan ceremonije nakon što je saznao da je njegova mladenka u posljednji trenutak otišla posjetiti bivšeg dečka. Par, koji nije imenovan, postao je viralan na društvenim mrežama preprošle godine, nakon što je mladoženja snimljen kako odbija poslušati svoju uzrujanu mladenku, te kako ju ostavlja nasred ulice u Kasoi, u Gani.

Jedan izvor otkrio je da je muškarac saznao da ga je njegova nevjesta navodno prevarila navodni ‘posljednji put’ prije vjenčanja. No izvještaji kažu da je jedna od njezinih prijateljica obavijestila mladoženju o tome što je učinila, što je dovelo do drame koja je izbila na ceremoniji.

Mlada je snimljena kako plače i moli svog zaručnika za još jednu priliku, ali nije je dobila, kako prenosi Daily Star. Nakon što je cijela situacija podijeljena na TikToku, mnogi korisnici rekli su da su tužni zbog mladoženje, ali da im je drago što je saznao prije nego što bude prekasno.

“Čovjeku trebaju sve pohvale, ona se može mirno otići udati za svog bivšeg”, komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Osoba koja je rekla mladoženji, doista ga je izbavila od zla. Kunem se da njihovo prvo dijete ne bi bilo njegovo, već od njezinog bivšeg dečka.”

Izvor: vecernji

spot_img