14 C
Travnik
Srijeda, 22 svibnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiZar ovo nije najbolji život ikad? 'Pogledajte kako moja draga baka uživa...

Zar ovo nije najbolji život ikad? ‘Pogledajte kako moja draga baka uživa u mirovini na otoku’

Tko ne sanja o mirnom životu, okruženom prirodom i slatkim životinjicama, posebno u mirovini – a jedna baka upravo uživa i provodi najbolje dane svog života na otoku u predivnom ambijentu

Baka živi na otoku i živi apsolutno najbolji život ikada.

Bez obzira na to koliko ste blizu ili koliko daleko do mirovine, ne žele li svi potajno da svoje starije godine provedu okruženi prirodom – ova baka živi taj san.

Unuka Jules je napravila video posvetu u čast svojoj baki, slatki podsjetnik na to kako treba živjeti život. Jules je na društvenim mrežama pokazala doista savršen život svoje bake. Veoma je inspirativno upoznati nekoga tko stvarno živi mirnim životom, okružen prirodom i preslatkim bićima, a unuka želi svima dočarati bar mali dio života svoje bake koja živi baš u jednom takvom predivnom okruženju.

– Baka ima najbolji život, jer je svakog jutra probude vjeverice, doslovno na vratima, koje je prate sve do njene šupe. Ona onda svaku od njih nahrani kikirikijem i to je apsolutni slatki kaos – opisuje Jules.

I dok baka tehnički ne radi, pridržava se prilično strogog rasporeda zbog kojeg je aktivna veći dio dana.

– Od otprilike 8 do 17 sati ona provodi cijeli dan radeći u dvorištu. Provodi 15 minuta vani pa 15 minuta unutra – kaže unuka.

Čini se da je baka doista sve smislila.

–  Ona ne samo da živi, ona doslovno uživa i napreduje – složili su se mnogi.

– Ona je Disneyjeva princeza – našalili su se.

– Ovakav bi život trebao biti – pohvalili su baku.

– Kakva žena i čist život. Životinje s drveća, oceana i neba traže je ujutro i navečer. Ima ljubavi na pretek – oduševljeni su.

To je život.

Izvor: 24sata.hr

spot_img