17.5 C
Travnik
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024
NaslovnicaBiHUskoro luda i spektakularna Balkanska veče "Doline Lašve" u Münchenu, velik interes...

Uskoro luda i spektakularna Balkanska veče “Doline Lašve” u Münchenu, velik interes za ulaznicama

Dolina Lašve s velikom radošću i uzbuđenjem najavljuje i poziva na nezaboravnu Balkansku večer, u srcu Münchena! 

„Ova noć će biti ispunjena magijom Balkana, prizorima i zvucima koji će vas odvesti na putovanje kroz bogatu kulturnu baštinu regije. Podcrtajte u svom kalendaru subotu, 9.12.2023. godine, jer će ovaj datum donijeti nezaboravno iskustvo uživanja u najboljoj balkanskoj zabavi“. 

Ulaznice se već nalaze u pretprodaji, a s obzirom da je broj ulaznica ograničen i na velik interes publike, očekuje se kako će već do konca ovog mjeseca sve ulaznice biti rasprodane. Kako biste uspjeli osigurati svoje mjesto, čim prije se javite na jedno od prodajnih mjesta, koja možete vidjeti na plakatu. 

Na Balkanskoj večeri vas očekuju izuzetni izvođači koji će ispuniti noć energijom i sjajnom zabavom, doprinoseći neponovljivoj atmosferi. Naša zvjezdana postava uključuje poznata estradna imena kao što su Dejan Čeko, Smiljan Šamija, Slaviša Gavrilović Gavro, Željka Jurišić, Sanel Smolo, Mladen Šiljak, a sve će voditi neizmjerno zabavni domaćini Doline Lašve, Oliver i Vilim.

Osim muzičkog spektakla, Balkanska veče u Münchenu će vas očarati raznovrsnom gastro ponudom, kao i ponudom velikog broja pića, a naravno da će se tu negdje naći i „bosanski viski“, rakija. 

Očekujte čarobnu noć ispunjenu ljubavlju prema Bosni i Hercegovini, zemljama okruženja i Balkanu, a sve prožeto vrhunskim muzičkim interpretacijama izvođača, koje će vas ostaviti bez daha.

„Pridružite nam se i zajedno s nama stvorite uspomene za čitav život na ludoj i spektakularnoj Balkanskoj večeri! Vidimo se 9.12. ove godine u Münchenu, spremni da zajedno proslavimo Balkan u velikom stilu“..

spot_img