20.2 C
Travnik
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024
NaslovnicaCrna kronikaTučnjave u Splitu i Trogiru. Slomljena rebra, ruke, kralješci...

Tučnjave u Splitu i Trogiru. Slomljena rebra, ruke, kralješci…

SPLITSKA i trogirska policija imale su pune ruke posla zbog tučnjava koje su se proteklih dana zbile u tim gradovima, a u kojima su tri osobe zadobile teške tjelesne ozljede među kojima je i jedna žena, doznaje se u policiji.

Ozlijeđeni su žena, mladi stranac i muškarac

Prvo je u policijsku postaju došla žena (35) koja je prijavila da ju je 31. srpnja u poslijepodnevnim satima u Splitu fizički napao 23-godišnjak koji ju je udarao rukama po tijelu. Utvrđene su joj teške tjelesne ozljede u vidu prijeloma rebara, a policija je sinoć uhitila 23-godišnjaka nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Liječnici splitske bolnice su pak policiju u subotu oko 5 sati obavijestili kako je liječničku pomoć zatražio 19-godišnji strani državljanin kojem je utvrđena teška tjelesna ozljeda ruke na kojoj je slomljeno zapešće. Ozljedu je zadobio u fizičkom sukobu na Bačvicama, a policija zbog toga provodi kriminalističko istraživanje.

Treći incident dogodio se jučer popodne u Trogiru, u Ulici kneza Trpimira zbog nesuglasica u prometu. Tamo je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između 52-godišnjeg državljanina Hrvatske i BiH državljanina (48).

Tijekom sukoba 48-godišnjak je pao s visine od oko dva metra na zemljanu površinu i zadobio tešku tjelesnu ozljedu, odnosno prijelom kralješka, dok je 52-godišnjak, koji je uhićen, zadobio lakšu tjelesnu ozljedu. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Izvor: Index

spot_img